ایرج آصفی اظهار کرد: افزایش تولید گوشت مرغ، حاصل افزایش جوجهریزیهای انجامشده در مرغداریهای صنعتی بوده است.
وی با بیان اینکه میزان جوجهریزی در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۳ میلیون و ۹۵۸ هزار قطعه بوده است، اظهار کرد: جوجهریزی انجامشده در مدت مشابه در سال ۱۴۰۲، ۶۱ میلیون و ۶۴ هزار قطعه بوده است.
آصفی عنوان کرد: ظرفیت اسمی تولید گوشت مرغ سالانه بیش از ۱۵۲ هزار تن است که در صورت افزایش تقاضا و شرایط مناسب برای تولیدکنندگان در بازار به لحاظ تامین نهاده و قیمت عوامل تولید ظرفیت باقیمانده در بخش تولید گوشت مرغ استان فعال خواهد شد.