تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
کد خبر: ۳۱۰۸۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
افزایش ۵ درصدی تولید گوشت مرغ در خوزستان
 مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: تولید گوشت مرغ آماده طبخ در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن بوده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

ایرج آصفی اظهار کرد: افزایش تولید گوشت مرغ، حاصل افزایش جوجه‌ریزی‌های انجام‌شده در مرغداری‌های صنعتی بوده است.

وی با بیان اینکه میزان جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۳ میلیون و ۹۵۸ هزار قطعه بوده است، اظهار کرد: جوجه‌ریزی انجام‌شده در مدت مشابه در سال ۱۴۰۲، ۶۱ میلیون و ۶۴ هزار قطعه بوده است.

آصفی عنوان کرد: ظرفیت اسمی تولید گوشت مرغ سالانه بیش از ۱۵۲ هزار تن است که در صورت افزایش تقاضا و شرایط مناسب برای تولیدکنندگان در بازار به لحاظ تامین نهاده و قیمت عوامل تولید ظرفیت باقیمانده در بخش تولید گوشت مرغ استان فعال خواهد شد.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار