تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
کد خبر: ۳۱۰۶۹۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
کشف بیش از ۷ تن مواد غذایی غیرمجاز و فاسد در خوزستان
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از کشف بیش از ۷ تن مواد غذایی غیرمجاز و فاسد در اجرای طرح سلامت نوروزی و رمضان در استان خبر داد.
دکتر مهرداد شریفی گفت: طرح سلامت نوروزی و رمضان با فعالیت بیش از ۳۳۰ کارشناس بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز اجرا و بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از قبیل رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها، بستنی و آبمیوه فروشی‌ها، هتل‌ها، پارک‌ها، و اماکن اقامتی مسافران نوروزی و سایر مراکز به منظور کنترل بهداشت مواد غذایی و بهداشت فردی توسط این کارشناسان انجام و ۷ هزار و ۵۷۷ کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و فاسد کشف و معدوم‌سازی شد.

وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی موظف هستند موارد مهمی از قبیل تاریخ تولید و انقضای مواد غذایی و آشامیدنی، شرایط نگهداری مواد غذایی در محل فروش از نظر رعایت دمای مناسب برای نگهداری و همچنین اخذ کارت تندرستی از مراکز بهداشت جهت اطمینان از  سلامت خود و سایر شاغلین در این محل‌ها را مدنظر داشته باشند.

دکتر شریفی تاکید کرد: شهروندان باید حتما توجه داشته باشند از مراکزی خرید کنند که شرایط نگهداری مواد غذایی را رعایت کرده و در صورت مشاهده هر گونه عدم رعایت موارد بهداشتی، موضوع را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند تا در سریع‌ترین زمان بررسی شود.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار