تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
کد خبر: ۳۱۰۴۲۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
خروش مردم خوزستان در برابر ظلم با حضور چندهزار نفری در راهپیمایی قدس
زینب‌فرحانی

 مردم ولایتمدار و انقلابی اهواز و خوزستان با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز جهانی قدس بار دیگر در مسیر دفاع از حق و مظلومان در برابر استکبار جهانی حماسه آفریدند.

باردیگر مردم مقاوم و همیشه در صحنه خوزستان که هشت سال در جنگ تحمیلی از سرزمین خود برابر متجاوزان دفاع کردند امروز با حضور در راهپیمایی روز قدس در دفاع از مردم مظلوم و آزاده فلسطین که سال‌ها در برابر شرارت و ستمگری ظالمان تاریخ ایستاده‌اند حماسه آفریدند و انزجار خود را از ستمگری مستکبران جهان نشان دادند.

مردم مقاوم و شهیدپرور خوزستان با هر طیف و قومیتی در کنار یکدیگر امروز با مشت‌های گره کرده صدای مظلومان فلسطین را به گوش جهانیان رساندند و نشان دادند که همواره در کنار حق ایستاده‌اند همانگونه که در طول تاریخ اجازه تجاوز و دخالت به هیچ ستمگر و اشغالگری را ندادند.

امروز راهپیمایی پرشور روز قدس در اهواز و خوزستان با حضور اقشار مختلف مردم از کودک تا پیر و جوان و مسئولان مختلف استانی و کشوری برگ زرین دیگری را از ظلم ستیزی مردم مقاوم این خطه زرخیز در تاریخ این سرزمین ثبت کرد.

همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، مردم اهواز با حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کردند، این مراسم با حضور اقشار مختلف مردم، مسئولان، طلاب، دانشگاهیان، ورزشکاران و فرهنگیان برگزار شد.

راهپیمایی روز جهانی قدس در اهواز صبح امروز جمعه از اتوبان بهبهانی، مقابل مسجد آیت‌الله جزایری آغاز شد و شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی، مسیر خود را به سمت مصلای مهدیه این شهر در اتوبان آیت‌الله بهبهانی ادامه دادند.

خروش مردم اهواز در برابر ظلم جهانی

مردم ولایت‌مدار اهواز با تجمع چند هزار نفری در مراسم روز جهانی قدس؛ فریاد همبستگی با مردم فلسطین را سردادند.

مردم همیشه در صحنه و ولایت‌مدار اهواز، همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور یافتند و با شعارهای ضدصهیونیستی، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند.

این صحنه پرشور از مردم مقاوم اهواز فریاد مردم مظلم فلسطین است تا ظلمی که سال ها است برآن ها روا شده به گوش جهانیان برسد تا برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین وجدان ها بیدار شود.

هزاران نفر از مردم اهواز با حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس، حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کردند و با سردادن شعارهای ضدصهیونیستی، خواستار آزادی قدس شریف شدند.

بیداری آینده سازان این سرزمین در دفاع از مظلوم

دانش آموزان خوزستان نیز در کنار سایر اقشار با مشت‌های گره کرده و فریادهایی رسا از مظلومیت مردم فلسطین در برابر جنایت ها و کشتارهای رژیم غاصب صهیونیست در راهپیمایی روز قدس حضور پرشوری داشتند.

دانش آموزان اهواز با اجرای حماسی سرود در حمایت از مردم فلسطین در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در اهواز فریاد مظلومان جهان در برابر ظالمان شدند.

گروه سرود دانش‌آموزی با اجرای سرودی حماسی درباره آرمان قدس، پیام حمایت نسل آینده از ملت فلسطین را به گوش جهانیان رساندند.

حضور اقوام مختلف خوزستان در راهپیمایی روز قدس

خوزستان رنگین کمان اقوام است و قومیت‌های مختلف با همبستگی و برادری همواره در کنار یکدیگر نقش و حضور پررنگی را در صحنه های مختلف دارند و امروز نیز بار دیگر با حضور چشمگیر خود در راهپیمایی روز قدس نشان دادند که همه اقوام در کنار هم برای پیروزی حق علیه باطل ایستاده‌اند.

حضور اقوام مختلف خوزستان در راهپیمایی روز قدس؛ نماد وحدت و همبستگی اسلامی اقوام مختلف خوزستان از عرب، لر، بختیاری، شوشتری و دزفولی، همگام با سایر اقشار مردم است.

آموختن درس آزادی به کودکان در راهپیمایی روز قدس

کودکان خوزستانی امروز با حضور در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس درس آزادگی و مقاومت در برابر ظلم را آموختند تا در آینده ادامه دهنده راه مقاومت و ایستادگی در برابر ستمگران جهان باشند.

حضور پرشور کودکان اهوازی در راهپیمایی روز قدس نشان دهنده نسلی آگاه در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و تمام آزادی خواهان جهان است.

کودکان خوزستانی در کنار خانواده‌های خود با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و پلاکاردهای حمایتی، در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور یافتند و همبستگی خود را با ملت مظلوم فلسطین به نمایش گذاشتند.

کودکان در راهپیمایی روز قدس به عنوان نماد همدردی با مظلومان با در دست داشتن ماکت نوزادان فلسطینی، در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند و با این حرکت نمادین، همدردی خود را با کودکان بی‌گناه غزه که قربانی جنایات رژیم صهیونیستی شده‌اند، به نمایش گذاشتند.

مادران شهید ادامه دهنده راه مقاومت شهدا

مادران شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم که ادامه دهنده راه مقاومت و آزادگی شهدا هستند همواره در کنار سایر اقشار مردم در صحنه‌های مختلف حضور دارند و نمایانگر حضور شهدا در مسیر ایستادگی در برابر ظلم هستند.

حضور مادر شهیدان فرجوانی در مراسم روز قدس به عنوان نمادی از فداکاری و ایثار خانواده‌های شهدا، همیشه با احترام و تجلیل همراه بوده است.

چنین حضوری به مردم یادآوری می‌کند که پایداری در برابر ظلم و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی به قیمت از دست دادن عزیزان گرانبها به دست آمده است.

مادران شهدا، با حضور خود در چنین مراسم‌هایی، نه تنها افتخار خانواده‌هایشان، بلکه افتخار جامعه ایران هستند.

آینده سازان این سرزمین در مسیر مقاومت

نوجوانان و جوانان به عنوان آینده ساران ایران اسلامی ایستادگی در برابر ظلم را از شهدا آموختند و امروز در راهپیمایی روز قدس آمدند تا نشان دهند که ادامه دهنده راه شهدا هستند و در برابر ظلم و مظلوم کشی می‌ایستند.

حضور نسل دهه هشتادی‌ها در راهپیمایی روز قدس، به ویژه در شهرهایی مثل دزفول، نشان‌دهنده تحولاتی است که در این نسل نسبت به آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از فلسطین ایجاد شده است.

جوانان دهه هشتادی، که در دوران پس از جنگ و در شرایط جدید رشد کرده‌اند، با حضور خود در این راهپیمایی‌ها و دیگر مراسم‌های ملی و مذهبی، نشان می‌دهند که نسبت به مسائل جهانی و منطقه‌ای حساسیت دارند و هم‌چنان آرمان‌های انقلاب اسلامی را دنبال می‌کنند.

این نسل در کنار انتقال پیام‌های سیاسی، نقش ویژه‌ای در ایجاد فضایی پویا و پرانرژی در مراسم‌ها دارند، حضور آن‌ها در چنین مناسبت‌هایی نماد همبستگی نسل‌های مختلف در ایران است که پیوندهای فرهنگی و اجتماعی را تقویت می‌کند.

حضور مقامات کشوری در راهپیمایی روز جهانی قدس خوزستان

برخی مسئولان کشوری امروز در کنار مردم شهیدپرور خوزستان در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور یافتند و شعار ظلم ستیزی سردادند.

حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی، در راهپیمایی روز قدس اهواز، نشان‌دهنده اهمیت جایگاه سیاستمداران و نمایندگان مردم در حمایت از آرمان‌های فلسطین و مقابله با ظلم و اشغالگری است.

حاجی‌بابایی، به عنوان یکی از چهره‌های برجسته سیاسی، با حضور خود در این راهپیمایی، هم‌صدایی خود را با مردم در حمایت از فلسطین اعلام کرده و تأکید می‌کند که مسئله قدس نه تنها یک مسأله منطقه‌ای، بلکه یک مسأله جهانی و انسانی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

حضور چنین شخصیت‌های سیاسی در مراسم روز قدس، علاوه بر تقویت همبستگی ملی، نشان‌دهنده عزم راسخ کشور در حمایت از مبارزات ملت فلسطین و مبارزه با استکبار جهانی است.

همچنین مشاور و دستار رهبر معظم انقلاب اسلامی در راهپیمایی روز قدس شهرستان دزفول حضور یافت و روز قدی را گفتمانی جهانی برای نابودی رژیم صهیونیستی عنوان کرد.

محمد مخبر در حاشیه راهپیمایی روز قدس در دزفول بیان کرد: روز قدس امروز از جنبه منطقه ای و اسلامی فراتر رفته و به جریانی جهانی برای همه آزادی خواهان جهان تبدیل شده است.

وی افزود: جنایت‌های فجیع رژیم غاصب و اشغالگر قدس، وجدان آزادگان عالم را بیدار کرده و امروز صدای محکومیت رژیم صهیونیستی و حمایت از فلسطین در همه کشورهای جهان بلند شده است.

سخنگوی شورای نگهبان نیز با حضور را راهپیمایی شهرستان دزفول اعلاک کرد؛ ایران اسلامی تا آخر در کنار مردم فلسطین ایستاده است.

هادی طحان نظیف با تجلیل از حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: مردم ایران اسلامی در این راهپیمایی بی سابقه ثابت کردند که همواره در کنار مردم مظلوم فلسطین ایستاده اند.

وی افزود: مردم ایران اسلامی بیش از چهار دهه است با حضوری گسترده تر از سال قبل در راهپیمایی روز قدس پیامی روشن را برای دفاع از مظلومان به دنیا مخابره کرده اند.

مردم خوزستان نشان دادند پای آرمان‌های خود ایستاده‌اند

استاندار خوزستان با حضور در راهپیمایی قدس بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و گفت: یکی از آرمان‌های بلند ما دفاع از ملت مظلوم فلسطین است.

سید محمدرضا موالی زاده اظهار کرد: مردم ولایت مدار و مومن خوزستان امروز نیز بار دیگر با حضوری پر شور در راهپیمایی روز قدس نشان دادند محکم پای آرمان‌های خود ایستاده‌اند و پشت سر رهبری از این آرمان‌ها دفاع می‌کنند.

وی افزود: یکی از آرمان‌های بلند ما دفاع از ملت مظلوم فلسطین است. آن‌ها در صحنه ایستاده‌اند و مقابل ظلم و استکبار جهانی مقاومت می‌کنند. بر ما یک وظیفه اخلاقی، دینی و انقلابی است که از ملت مظلوم فلسطین حمایت کنیم و مطمئن هستیم که حق بر باطل به یاری پیروز خواهد شد.

 

راهپیمایی روز جهانی قدس امسال، با حضور پرشور و گسترده مردم در سراسر خوزستان، بار دیگر نشان داد که حمایت از ملت مظلوم فلسطین همچنان در اولویت وجدان‌های بیدار جهان قرار دارد. مردم روزه‌دار خوزستان، هم‌صدا با آزادی‌خواهان جهان، با شعارهای ضدصهیونیستی و ضداستکباری، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و بر وحدت جهان اسلام در برابر اشغالگران تأکید داشتند.

حضور اقشار مختلف، به‌ویژه جوانان و عشایر، با پرچم‌های ایران و فلسطین، جلوه‌ای از همبستگی و ایستادگی در برابر ظلم و اشغالگری را به نمایش گذاشت.

این حضور باشکوه، پیام روشنی برای دشمنان اسلام و استکبار جهانی داشت: ملت‌های آزاده، قدس را فراموش نکرده‌اند و مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی تا آزادی فلسطین ادامه خواهد داشت.

روز قدس، تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه نمادی از مقاومت، ایستادگی و بیداری ملت‌های مسلمان در برابر توطئه‌های استکبار جهانی است. بی‌شک، این اتحاد و همبستگی، زمینه‌ساز تحقق آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف خواهد شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار