تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۱
کد خبر: ۳۱۰۴۰۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دانشکده سه گوش اهواز احیا می‌شود

دانشکده سه گوش اهواز احیا می‌شود
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: دانشکده سه گوش اهواز نماد علم و دانش خوزستان است و احیا این مجموعه تاریخی و مردمی کردن آن در دستور کار دانشگاه شهید چمران اهواز است.

 

علی حسین حسین زاده امروز هفتم فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشکده سه گوش اهواز یکی از بناهای تاریخی و قدیمی کشور است که نماد علم و دانش استان است.

وی با گلایه از رهاشدن و تخریب این میراث فرهنگی افزود: این ساختمان سند دانش‌ورزی و فرهنگ دوستی است و مردم خوزستان خاطرات خوبی از این ساختمان دارند. به حال خود رها شدن و در معرض تخریب قرار گرفتن این مجموعه که در مرکز شهر اهواز است، غیرقابل قبول است.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: دانشگاه اصرار دارد که این مجموعه را با همکاری میراث فرهنگی بهسازی و احیا کند و به عنوان یک مجموعه تاریخی، فرهنگی و آموزشی حفظ و حراست کند. 

وی با اشاره به اینکه احیا این مجموعه دغدغه همه فرهنگ دوستان استان است، عنوان کرد: احیا و مرمت این مجموعه با همکاری و استفاده از کارشناسان زبده میراث صورت خواهد گرفت و دوستداران فرهنگ ایده‌های خود را در این زمینه ارایه دهند.

حسین‌زاده بیان کرد: استفاده به عنوان موزه علم و فرهنگ و استقرار مجموعه های فرهنگی و آموزشی از جمله ایده‌هایی است که می‌تواند به مردمی‌سازی این مجموعه کمک کند.

مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۳
بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
0
0
با سلام واقعأ رها کردن چندین ساله این ساختمان که‌نماد فرهنگی استان خوزستان و مرکز استان خوزستان است . بطوریکه در حال مخروبه شدن است.تاسف انگیز است. آیا در این چندسال تابحال یک مسئول از استانداری. دانشگاه‌ شهید چمران. میراث فرهنگی از کنار این ساختمان عبور نکرده است. شاید هم عبور کرده وشیشه های دودی خودرو مانع از دیدن این ساختمان شده است. در تمام دنیا کشورها این نماد های فرهنگی و تاربخی را حفظ ونگهداری می کنند. در کشور ما می گذارند تا تخریب شوند.
پوپک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
0
0
۱۰۰ سال سیاه احیا نشه.الان سال‌های زیادی گذشته که دانشگاه سه گوش با اون عظمتش تبدیل شده به یه متروکه.انگار که خانه ارواح.ازوقتی میشناسمش بدون استفاده رهاش کردن.اقلا بدین توش زندگی کنن مردم.والله بخدا
شهروند اهوازی
|
Germany
|
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
0
0
با سلام از اقای خوزستان اقای موالی زاده محترما تقاضا میکنیم دانشکده علوم سابق اهواز . سه گوش . را هر چه سریعتر احیا و بازسازی کنند و‌نگذارن این اثار تاریخی فرهنگی استان نابود و تخریب گردد.
captcha
آخرین اخبار