تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۳۱۰۲۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
استاندار خوزستان بر افزایش سطح بهداشت و تامین مرغ در ایام نوروز تاکید کرد
استاندار خوزستان در بازدید از کشتارگاه کشیک نوروزی مرغ اهواز بر افزایش سطح بهداشت، تضمین تامین مرغ در تعطیلات و بررسی چالش‌های زنجیره تامین جوجه‌ریزی در ایام نوروز و عید فطر تاکید کرد.

 سید محمدرضا موالی‌زاده شنبه شب در بازدید سرزده از کشتارگاه کشیک نوروزی مرغ اهواز بر لزوم ارتقای فوری استانداردهای بهداشتی و اطمینان از تامین پایدار مرغ در تعطیلات نوروز و عید فطر تاکید کرد و گفت: هدف ما مشاهده میدانی شرایط کشتار مرغ، مراحل آماده‌سازی و اطمینان از بهداشت و کیفیت محصولات است تا در ایام نوروز با مشکلی در تامین گوشت مرغ مواجه نشویم.

وی با تقدیر از زحمات کارگران و دست‌اندرکاران این حوزه، افزود: میزان عرضه گوشت مرغ در این ایام باید به گونه‌ای باشد که پاسخگوی تقاضای مردم باشد.

استاندار خوزستان همچنین بر لزوم تعادل در قیمت‌ها تاکید کرد و گفت: قیمت‌ها باید به نحوی تنظیم شود که هم سود تولیدکننده و عرضه‌کننده حفظ شود و هم قدرت خرید مصرف‌کننده مورد توجه قرار گیرد.

موالی‌زاده خاطرنشان کرد: امید می رود صنعت مرغداری استان از نظر کمیت و کیفیت در شرایط مناسبی قرار گیرد تا بتواند نیازهای مردم را به بهترین شکل تامین کند.

وی بیان کرد: با همکاری همه بخش‌های مرتبط، می‌توانیم شرایطی فراهم کنیم که هم تولیدکنندگان و هم مصرف‌کنندگان از وضعیت موجود راضی باشند.

استاندار خوزستان بیان کرد: با نظارت دقیق و برنامه‌ریزی مناسب، می‌توانیم در ایام نوروز خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم و از بروز مشکلات در تامین گوشت مرغ جلوگیری کنیم.

وی همچنین با نمایندگان زنجیره تامین جوجه‌ریزی که با چالش‌های لجستیکی و زیرساختی مواجه هستند، دیدار کرد.

موالی‌زاده همراه با مقامات استانی از بخش‌های عملیاتی این کشتارگاه بازدید کرد و نگرانی‌ها درباره سطح بهداشت و گلوگاه‌های زنجیره تامین را نیز مورد بررسی قرار داد.

این بازدید در پی افزایش انتظارات عمومی درباره امنیت غذایی و ثبات قیمت‌ها در ایام تعطیلات انجام شد، در حالی که مقامات استانی متعهد شده‌اند تخصیص منابع به بخش‌های حیاتی کشاورزی را در اولویت قرار دهند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار