استاندار خوزستان با قدردانی از تلاشهای شبانهروزی آتشنشانان، بر ضرورت تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای بهبود خدمات اطفای حریق و امداد و نجات در استان تأکید کرد.
سید محمدرضا موالیزاده روز جمعه در ایستگاه آتشنشانی چهارراه آبادان اهواز در گفتوگو با خبرنگار ایرنا ضمن قدردانی از تلاشهای آتشنشانان، بر ضرورت تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز این مجموعه تأکید کرد.
وی با اشاره به سختیهای کار آتشنشانان گفت: برای عرض خدا قوت خدمت این عزیزان در اینجا حاضر شدیم، آتشنشانان در شرایط سخت تلاش میکنند که در کمترین زمان ممکن به محل حادثه برسند، خدمات آنها در زمینه اطفای حریق و امداد و نجات بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
استاندار خوزستان با اشاره به کمبودها و مشکلات موجود در حوزه آتشنشانی و امداد و نجات افزود: قرار شده جلساتی برگزار شود تا بتوانیم امکانات لازم را برای آتشنشانی و امداد و نجات در اهواز و سایر نقاط استان تأمین کنیم.
موالیزاده همچنین با یادآوری فداکاری آتشنشانان در حوادثی همچون پلاسکو و متروپل اظهار داشت: این عزیزان در سختترین شرایط جان خود را برای نجات دیگران به خطر میاندازند. ما هیچگاه رشادتهای آتشنشانانی را که در حادثه پلاسکو به شهادت رسیدند فراموش نمیکنیم، در ماجرای متروپل نیز تلاشهای شبانهروزی آتشنشانان در عملیات آواربرداری مثالزدنی بود.