معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خوزستان از برپايي 34پست امداد و نجات در نوروز خبر داد و گفت:طرح امداد و نجات نوروزی در 16 پست ثابت، 13 پست موقت و 5 پست سیار طراحی شده است و در کنار این پستها، دو پایگاه کوهستانی تاراز و دهدز و دو پایگاه دریایی دزفول و خرمشهر آماده خدمترسانی به مسافرین نوروزی هستند.
صادق سلامت اظهارکرد:با نزدیک شدن به ایام نوروز، دوره بازآموزی ویژه امداگران، نجاتگران هلال احمر استان خوزستان برگزار شد كه در این دوره، 700 نفر از امدادگران و نجاتگران هلال احمر خوزستان شرکت کردند.
وي تصریح کرد: طرح امداد و نجات نوروز ۹۲ با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره جمعیت هلال احمر استان به میزبانی شهرستان بهبهان برگزار شده است. در این دوره شرکتکنندگان با مباحث پیش بیمارستانی، امداد جادهای، ارتباطات، کار با تجهیزات امدادی و آشنایی با دستورالعملهای امداد آشنا شدند.
سلامت گفت: طرح پوشش امدادی کاروانهای راهیان نور در استان خوزستان نيز با برپایی 7 پست امدادی از ابتدای بهمنماه امسال جاری آغاز شده و تا پایان فروردینماه 92ادامه خواهد داشت.35امدادگر در این پستهای هفتگانه، روزانه به انجام فعالیتهای امدادی میپردازند.