تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۹
کد خبر: ۳۱۰۱۱۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان:

تمام توان خود را برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی به کار گرفته‌ایم

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان تأکید کرد که مجموعه وزارت راه و شهرسازی در استان تمام توان خود را برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی به کار خواهد گرفت.

 

روح‌الله عمادی سه شنبه در بازدید از ایستگاه راه‌آهن اهواز اظهار کرد: شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل، کارکنان و مدیران راه‌آهن استان و همچنین فرودگاه‌های اهواز و آبادان، با تمام توان برای ارائه بهترین خدمات به مسافران تلاش می‌کنند.

وی افزود: ستاد تسهیلات سفر استان و شورای هماهنگی راه و شهرسازی خوزستان، با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، تمهیدات ویژه‌ای برای استقبال و ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی اندیشیده‌اند.

عمادی با اشاره به دسترسی آسان و سریع مسافران به اطلاعات مورد نیاز، تصریح کرد: سامانه‌های تلفن گویای وزارت راه و شهرسازی در ایام نوروز به‌صورت شبانه‌روزی فعال هستند. مسافران می‌توانند با استفاده از این سامانه‌ها، از آخرین اطلاعات مربوط به وضعیت آب‌وهوا، ترافیک جاده‌ها، حرکت قطارها و پروازهای هواپیمایی مطلع شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان ادامه داد: شماره‌های گویای بخش‌های مختلف خدمات‌رسان وزارت راه و شهرسازی شامل اطلاعات جاده‌ای: ۱۴۱، اطلاعات ریلی: ۵۱۴۹، اطلاعات هوایی: ۱۹۹ و ۰۹۶۳۳۰ و ۵۱۰۰۱۱۱، جستجو و نجات دریایی: ۱۵۵۰ و هواگوی سازمان هواشناسی: ۱۳۴ است.

وی تأکید کرد: این سامانه‌های تلفنی، با ارائه اطلاعات به‌روز و دقیق، به مسافران کمک می‌کنند تا با آگاهی کامل از شرایط جاده‌ها، حمل‌ونقل عمومی و وضعیت آب‌وهوا، تصمیمات بهتری برای سفرهای خود اتخاذ کرده و پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند. این امر، علاوه بر افزایش ایمنی سفرها، به کاهش زمان سفر و برنامه‌ریزی بهتر برای مسافران کمک می‌کند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار