تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۸
کد خبر: ۳۰۹۷۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده مجلس شورای اسلامی:

تخصیص ۳۸ دستگاه دیالیز جدید برای خوزستان

  نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی از تخصیص و تامین ۳۸ دستگاه دیالیز مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد.

 محمد امیر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در این خصوص اظهار کرد: ۳۸ دستگاه‌ دیالیز به زودی قرار است در شهرهای مختلف استان از جمله اهواز، کارون، ماهشهر، ایذه، اندیمشک، لالی و سوسنگرد نصب و راه‌اندازی شود.

وی افزود: تامین دستگاه های دیالیز با توجه به کمبود استان،گام مهمی در جهت بهبود خدمات درمانی به بیماران نیازمند دیالیز در سراسر خوزستان است.

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این دستگاه‌های دیالیز با توجه به نیاز ضروری بیماران و کمبودهای موجود در استان، نقش بسزایی در ارتقای سطح خدمات درمانی و کاهش مشکلات بیماران دیالیزی ایفا خواهند کرد.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود با نصب و بهره‌برداری از این دستگاه‌ها، شاهد بهبود چشم‌گیری در خدمات رسانی به بیماران نیازمند دیالیز در سراسر استان خوزستان باشیم.

امیر تصریح کرد: توجه به دغدغه‌های مردم خوزستان بخصوص در بخش بهداشت و درمان یکی از اولویت های ما است و در آینده نیز سایر نیازهای این بخش مورد بررسی قرار می گیرد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار