تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۳۰۹۶۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
وضعیت قرمز آلودگی هوا در ۲ شهر خوزستان
به علت آلودگی هوا در خوزستان هوای ۲ شهر از این استان در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌های سنی قرار گرفت.

 
آلودگی هوا در خوزستان در روز دوشنبه بیستم اسفندماه سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.به علت آلودگی هوا در خوزستان هوای ۲ شهر از این استان در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌های سنی قرار گرفت.
با اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، آلودگی هوا در ایستگاه ماهشهر ۱۵۵ میکروگرم و در ایستگاه هندیجان ۱۵۹ میکروگرم است که هوای این شهرها در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌های سنی قرار دارد.

امیدیه، اندیمشک، خرمشهر، دزفول، رامهرمز، شادگان و شوشتر نیز وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های سنی حساس دارند.هوای اهواز نیز در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های سنی حساس است.همچنین آلودگی هوا در ایستگاه‌های آبادان، ایذه، بهبهان، رامشیر، سوسنگرد، شوش و هویزه نیز در وضعیت زرد و قابل‌قبول قرار گرفته است.ایستگاه‌ حمیدیه نیز در وضعیت سبز قرار گرفت و هوای پاک دارد.

شاخص کیفیت هوا به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک و وضعیت سبز، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل‌قبول و وضعیت زرد، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس و وضعیت نارنجی، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها و وضعیت قرمز، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و وضعیت بنفش و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک و وضعیت قهوه‌ای است.

مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار