محمدجعفر آفرین بیان کرد: بیمه فراگیر گندم برای نخستین بار توسط دولت در برنامه هفتم توسعه قرار گرفت و با تامین اعتبار لازم امسال وارد فاز اجرایی شد.
وی با اشاره به استقبال کشاورزان گندمکار اندیمشک از این طرح ادامه داد: تعداد قابل توجهی از کشاورزان گندم کار این شهرستان با مراجعه به صندوق بیمه محصولات کشاورزی اقدامات قانونی لازم را انجام داده اند.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: با توجه به اینکه بیمه فراگیر گندم تنها از طریق سامانه پهنهبندی مرکز خدمات جهادکشاورزی امکان پذیر است، انتظار میرود کشاورزانی که تاکنون موفق به بیمه محصول نشده، هرچه سریعتر با همراه داشتن نقشه utm کشت خود به مرکز جهادکشاورزی منطقه مربوطه مراجعه کنند.
وی افزود: ۲۰ اسفند ماه جاری آخرین فرصت برای ثبت نام در سامانه و تکمیل فرآیند بیمه گندم کاران است و بعد از این تاریخ امکان ثبت و بیمه مقدور نیست، به همین دلیل درخواست از گندم کاران شهرستان اقدام لازم در فرصت باقی مانده برای بهره مندی از این فرصت است.
آفرین تاکید کرد: بیمه گندم کاران بر اساس قانون به طور کامل رایگان است و هیچ گونه مبلغی بابت بیمه از کشاورزان گندم کار در این طرح گرفته نمیشود و سهم ۳۰درصد کشاورزان برای بیمه گندمزارها نیز توسط دولت تقبل و پرداخت میشود.
وی با اشاره به وضعیت کم بارشی در اوایل فصل و خسارت وارده به گندمکاران دیم افزود: پرداخت هرگونه خسارت و کمک تنها از طریق صندوق بیمه و بر اساس بیمه فراگیر امکان پذیر است.
به گزارش ایرنا، شهرستان اندیمشک در سال زراعی جاری سطحی معادل ۲۵هزار هکتار گندم دیم در بخش الوار گرمسیری و سطحی معادل ۱۴ هزار هکتار گندم آبی در بخش مرکزی دارد.