دکتر سید محمد محمدی اظهار کرد: راهاندازی پویش ملی "نه به تصادف"، یک اقدام ضروری و مؤثر برای کاهش آمار حوادث رانندگی و تصادفات است که سالها جان انسانها و سلامت جامعه را تهدید میکند.
وی افزود:تصادفات جادهای یکی از بزرگترین چالشهای اجتماعی است که به دلایل مختلفی از جمله عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، عادات نادرست در رانندگی، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی و عدم آگاهی مناسب از خطرات جاده ناشی میشوند.
محمدی ادامه داد: این حوادث نه تنها خسارات جانی و مالی به همراه دارند، بلکه به ایجاد آسیبهای روحی و اجتماعی عمیق نیز منجر میشوند؛ دانشگاه علوم پزشکی آبادان، موظف به ایفای نقش خود در افزایش آگاهی عمومی و ترویج فرهنگ ایمنی در جامعه است.
وی با دعوت از شهروندان شهرستانهای جنوب غرب خوزستان برای رعایت نکات ایمنی و پیوستن به پویش "نه به تصادف" گفت: رفتارهای رانندگان در جادهها میتواند تاثیرگذار باشد و یک ثانیه غفلت میتواند منجر به از دست دادن یک زندگی شود.
وی رعایت سرعت مجاز و توجه به علائم راهنمایی و رانندگی ، عدم استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی، استفاده از کمربند ایمنی و تجهیزات ایمنی در خودرو را مورد تاکید قرار دارد و افزود: شهروندان در حالت خوابآلودگی یا خوردن و آشامیدن در هنگام رانندگی اجتناب کنند.
۱۲ ایستگاه فوریت های پزشکی در جنوب غرب خوزستان
رئیس مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به خبرنگار ایرنا گفت: آمار تصادفات وضعیت خوبی را حکایت نمی کند و در ماه های اخیر چند هزار نفر در کشور فوت و حدود ۷۰۰ هزار نفر مصدو مشدند.
دکتر افشین دریا نبرد افزود: برای امدادرسانی سریع به حوادث احتمالی پایان سال، ۶ ایستگاه شهری و جاده ای و سه ایستگاه جادهای در محور آبادان به خرمشهر، خرمشهر به اهواز و سه راه دارخوین مستقر خواهند شد.
وی اظهار کرد: سه ایستگاه شهری در کنزالمال، تالاب شادگان و سیتی سنتر آبادان در نظر گرفته شده است.
شهرستان های آبادان، خرمشهر و شادگان زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان قرار دارند.