این باشگاه طی یک شکواییه رسمی به همراه ارائه مستندات و صحنههای مورد بحث و اعتراض، شکایت خود را از قضاوت تیم داوری دیدار مقابل ذوبآهن به کمیته داوران فدراسیون فوتبال ارسال کرد و خواستار بررسی دقیق این موضوع شد.در این شکواییه، باشگاه فولاد خوزستان نسبت به چندین تصمیم بحثبرانگیز داور و کمکداور اعتراض کرده است.
از جمله مهمترین موارد مورد اعتراض، عدم تشخیص صحیح توپ اوت شده توسط بازیکن ذوبآهن که منجر به گل این تیم شد، تصمیم اشتباه داور در اعلام خطا روی محمدرضا سلیمانی، اعلام آفساید به ضرر تیم فولاد و همچنین اخراج نشدن بازیکن ذوبآهن بهرغم ارتکاب خطای خشونتآمیز روی سینا اسدبیگی است.
این خطا منجر به آسیب شدید این بازیکن شد و از نظر باشگاه فولاد، داور میبایست با کارت قرمز بازیکن خاطی را جریمه میکرد.مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان با حضور در فدراسیون فوتبال، به صورت شخصی پیگیر این شکایت شده است و باشگاه خواستار برخورد قاطع با اشتباهات داوری شده تا از تکرار این قبیل اتفاقات در آینده جلوگیری شود.