تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
کد خبر: ۳۰۹۲۶۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
آمادگی آبادان برای نوروز ۱۴۰۴؛ از کمپ‌های گردشگری تا مینی‌بوس‌های ویژه
شهردار آبادان از اجرای طرح‌های ویژه استقبال از بهار و پذیرایی از مسافران نوروزی خبر داد و گفت: زیباسازی محیط شهری، راه‌اندازی ایستگاه‌های راهنمای گردشگران، برپایی کمپ‌های اسکان و راه‌اندازی مینی‌بوس‌های گردشگری از جمله اقدامات ستاد نوروزی این شهر است.

 یاسین کاوه‌پور شنبه در نشست ستاد نوروزی آبادان در شهرداری این شهر اظهار کرد: سازمان‌های تابعه و نواحی خدماتی شهرداری خود را برای آماده‌سازی شهر جهت استقبال از بهار و پذیرایی مناسب و آبرومند از میهمانان نوروزی آماده می‌کنند.

وی افزود: ستاد نوروزی شهرداری آبادان در تلاش است تا با زیباسازی محیط شهری، اصلاح و نوسازی مبلمان شهری و نصب تابلوهای راهنمای گردشگری از میهمانان نوروزی استقبال کند.

شهردار آبادان بر ضرورت راه‌اندازی مینی‌بوس‌های گردشگری در ایام نوروز ۱۴۰۴ تأکید کرد و گفت: ترمیم و آسفالت معابر و خیابان‌ها، گل‌کاری و درخت‌کاری در میادین، بوستان‌ها و پارک‌های شهر از دیگر برنامه‌های ستاد نوروزی آبادان است که در حال انجام هستند.

کاوه‌پور با اشاره به راه‌اندازی ایستگاه‌های راهنمای گردشگران و مسافران با عنوان "از من بپرس" بیان کرد: مجموعه شهرداری آبادان با تجهیز و آماده‌سازی کمپ‌های نوروزی، تهیه و توزیع نقشه‌های گردشگری و بروشورهای معرفی آثار تاریخی و اماکن تفریحی آبادان، زمینه را برای استقبال از بهار و پذیرایی از میهمانان نوروزی فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مناطق سه‌گانه و سازمان‌های تابعه شهرداری آبادان باید امسال از بدو ورود مسافرین و میهمانان نوروزی در ورودی شهر از آن‌ها به‌صورت ویژه استقبال کنند، ادامه داد: ارائه خدمات اسکان رایگان در کمپ‌ها، اقامه نماز جماعت در پارک‌ها و انجام مسابقات و بازی‌های ورزشی خانوادگی از دیگر برنامه‌های شهرداری آبادان در ایام نوروز است.

شهردار آبادان گفت: امسال نیز سفره‌های نمادین هفت‌سین در پارک معلم و برخی نقاط اصلی و مهم شهر در ایام نوروز برپا می‌شوند، ضمن اینکه تلاش داریم این اقدامات نسبت به سال‌های گذشته متفاوت‌تر باشد.

وی بر ضرورت بازگشایی، راه‌اندازی و نگهداری سرویس‌های بهداشتی سطح شهر در تمام ایام سال تأکید کرد و افزود: این مسئله بسیار مهم است که باید مدیران مناطق سه‌گانه نسبت به این مهم تعیین و تکلیف کنند و تدابیر لازم را انجام دهند، البته ۱۰ چشمه سرویس بهداشتی سیار در مناطق سه‌گانه نصب خواهند شد، ضمن اینکه سایر چشمه‌های سرویس بهداشتی نیز در سطح شهر فعال هستند.

شهردار آبادان در بخش دیگری از سخنان خود به نگهداری از فضای سبز، هرس درختان، نورپردازی سطح شهر، بهسازی و ترمیم پل‌ها و پیاده‌روها، نصب علائم راهنمایی و ترافیکی اشاره کرد و اظهار کرد: مناطق سه‌گانه باید در این زمینه پیگیر باشند، ضمن اینکه باید از فرصت‌ها در جهت خدمت صادقانه به شهر و مردم نهایت استفاده را برد.

وی ادامه داد: در بحث هرس درختان، مناطق باید ضمن جمع‌آوری فوری شاخ و برگ‌ها، نسبت به فرم‌دهی مناسب اقدام کنند و بر عملکرد نیروها و پیمانکار نظارت دقیقی داشته باشند.

کاوه‌پور با بیان اینکه چشم شهروندان به شهرداری است، گفت: شهرداری فعالیتش مشخص است و در مقابل چشم مردم قرار دارد، لذا باید خدمات‌دهی به گونه‌ای باشد که موجب رضایتمندی مردم شود.

وی ساماندهی خودروهای سد معبر را بسیار ضروری دانست و افزود: مناطق باید در جمع‌آوری قلیان‌فروشان در سطح شهر اقدامات لازم را انجام دهند.

سه کمپ با ۳۰۰ چادر برای اسکان گردشگران نوروزی در نظر گرفته شد

شهردار آبادان با بیان اینکه سه اردوگاه نوروزی با ظرفیت اسکان بیش از ۳۰۰ چادر برای اسکان گردشگران نوروزی در این شهرستان در نظر گرفته شده است، افزود: این اردوگاه‌ها در سالن‌های ورزشی ولیعصر (عج)، چندمنظوره شهدای شهرداری و مرکز چادری برای اسکان مسافران نوروزی پیش‌بینی شده است.

کاوه‌پور اظهار کرد: سالن ولیعصر با گنجایش ۱۰۰ چادر، سالن چندمنظوره شهرداری نیز با ظرفیت برپایی ۵۰ چادر و همچنین مرکز چادری واقع در بلوار دوم مهر آماده پذیرایی از میهمانان نوروزی است.

شهردار آبادان افزود: در سه کمپ شهرداری آبادان، تجهیزات پخت نان و فروش آش و خوراک غذایی نیز برای میهمانان فراهم خواهد بود.

وی گفت: یکی از مواردی که به‌صورت جدی در ستاد نوروزی آبادان دنبال می‌شود، معرفی جاذبه‌های گردشگری و آثار فرهنگی و تاریخی این شهر است که در این راستا، چهار دستگاه مینی‌بوس گردشگری برای بازدید مسافران از اماکن تاریخی، مذهبی و تفریحی این شهر به ‌صورت رایگان با استقرار در مراکز نوروزی در نظر گرفته شده است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار