تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۳۰۹۲۵۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای
در این مقاله قصد داریم به ارائه راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای بپردازیم تا سردرگمی شما در انتخاب پارتیشن شیشه ای مناسب برای محیط کارتان را برای همیشه به اتمام برسانیم.

راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای

استفاده از پارتیشن شیشه ای در محیط‌های اداری، تجاری و حتی خانگی در سالهای اخیر با استقبال قابل توجهی همراه بوده است. اغلب محیط‌ها از پارتیشن شیشه‌ای برای بهبود طراحی داخلی و مدیریت بهتر فضا استفاده می‌برند. فضاهای اداری در این بین بیشترین استفاده از پارتیشن شیشه ای را دارند زیرا مدیریت فضا در محیط‌های اداری مسئله‌ای بسیار مهم است.

امروزه پارتیشن شیشه ای خود دارای انواع مختلفی است که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه قصد داریم به ارائه راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای بپردازیم تا سردرگمی شما در انتخاب پارتیشن شیشه ای مناسب برای محیط کارتان را برای همیشه به اتمام برسانیم. اگر شما هم بین انواع پارتیشن شیشه ای مردد مانده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه با ما همراه باشید.

راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای

انواع پارتیشن شیشه ای

برای آن که بتوانیم راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای را شروع کنیم، در ابتدا لازم است به صورت اجمالی و مختصر به بررسی انواع پارتیشن شیشه ای بپردازیم. به طور کلی پارتیشن‌های شیشه‌ای به چند نوع مختلف تقسیم می‌شوند که عبارت‌ است از:

  • پارتیشن فریم‌لس
  • پارتیشن فریم‌دار
  • پارتیشن شیشه ای تک جداره
  • پارتیشن شیشه ای دو جداره
  • پارتیشن متحرک
  • پارتیشن روکار
  • پارتیشن توکار

در ادامه ضمن معرفی هر یک از انواع پارتیشن، کاربرد آن را نیز بیان خواهیم کرد.

پارتیشن فریم‌لس

یکی از انواع پارتیشن که امروزه در طراحی داخلی فضاهای اداری طرفداران زیادی دارد، پارتیشن فریم‌لس است. پارتیشن فریم‌لس از پروفیل‌های ظریف و مینیمال در کنار شیشه‌هایی با قطر کم ساخته می‌شود و به طور کلی، نوع با ظرافت پارتیشن‌های شیشه‌ای است. پارتیشن فریم‌لس به دلیل ماهیت طراحی‌اش یکی از زیباترین انواع پارتیشن شیشه‌ای است. این نوع پارتیشن نور را به بهترین شکل از خودش عبور می‌دهد و فضای کاری شما را به کمک نور طبیعی سرزنده‌تر می‌کند. از نظر قیمت هم پارتیشن فریم‌لس به سبب استفاده از مقدار فلز و یراق‌آلات کمتر، اقتصادی‌تر از سایر انواع پارتیشن است.

به صورت خلاصه، پارتیشن فریم‌لس را می‌توانیم یک پارتیشن نسبتا ارزان، زیبا، کاربردی و مینیمال دانست که کاری فراتر از تقسیم‌بندی فضا انجام نمی‌دهد اما این کار را به بهترین شکل و با زیبایی تمام انجام می‌دهد. از این نوع پارتیشن هم در فضاهای اداری و هم در فضاهای تجاری می‌توان بهره برد.

پارتیشن فریم‌دار

در مقابل پارتیشن فریم‌لس، پارتیشن فریم‌دار قرار می‌گیرد که با استفاده از پروفیل‌های حجیم و یراق‌آلات مستحکم، مقاومت بالایی در برابر ضربه دارد. این نوع پارتیشن گران‌تر از پارتیشن فریم‌لس است اما به لطف تنوع طرح و رنگ پروفیل و یراق‌آلات، توانایی هماهنگ شدن با انواع سبک‌های طراحی و تم‌های رنگی را دارد. عمده استفاده این نوع پارتیشن برای ساخت اتاقک‌های شیشه‌ای یا پارتیشن‌بندی فضا به صورت مقاوم است. هرچند به عقیده بسیاری از کارشناسان پارتیشن‌های فریم‌لس زیباتر از فریم‌دارها هستند اما این موضوع کاملا سلیقه‌ای است و بستگی به نظر شما دارد.

پارتیشن تک جداره

 تقسیم‌بندی دیگری که برای پارتیشن‌های شیشه‌ای وجود دارد، بر اساس تک‌جداره یا دوجداره بودن آنهاست. پارتیشن‌های تک جداره همانطور که از نامشان پیداست، صرفا از یک لایه شیشه با ضخامت نسبتا کم ساخته شده‌اند که قرار است فضا را برای شما تقسیم‌بندی کنند و کاربرد دیگری ندارد. به دلیل استفاده از مقدار شیشه بسیار کمتر در مقابل پارتیشن دو جداره، پارتیشن‌های تک جداره اقتصادی هستند. به علاوه، نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره نیز آسان‌تر است و به پروفیل‌های کمتری نیز نیاز دارد.

همه این موضوعات در کنار هم باعث شده‌اند پارتیشن تک جداره یکی از انواع محبوب پارتیشن اداری خصوصا برای ساخت پارتیشن‌های با ارتفاع کم باشد. قیمت مناسب و نصب آسان از جمله مهم‌ترین مزایای این پارتیشن به شمار می‌روند. معمولا زمانی که ارتفاع سازه پارتیشن قرار باشد تا سقف ادامه پیدا کند، از پارتیشن تک جداره استفاده نمی‌شود.

پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن دو جداره

مزیت اصلی پارتیشن شیشه ای دو جداره نسبت به پارتیشن تک جداره، حفظ بهتر انرژی در یک فضای بسته و خاصیت عایق صوتی است. پارتیشن دو جداره از هدررفت انرژی جلوگیری می‌کند و فضای آرام‌تری می‌سازد. بنابراین، در صورتی که قصد دارید ارتفاع پارتیشن را تا سقف بنا در نظر بگیرید، استفاده از پارتیشن دو جداره می‌تواند انتخاب بهتری باشد.

بین دو لایه شیشه پارتیشن دو جداره می‌توانید یک فضای کوچک هم ایجاد کنید. این فضا را می‌توانید با چوب پرده پوشش دهید و یک فضای خصوصی‌تر برای جلسات محرمانه بسازید.

پارتیشن متحرک

در برخی از فضاهای اداری، پارتیشن متحرک نیز کاربرد زیادی دارد. پارتیشن‌های متحرک می‌توانند با دو مکانیزم آکاردئونی یا تاشو طراحی شوند و یک فضای موقتی برای شما بسازند. استفاده از پارتیشن متحرک به شما امکان مدیریت فضا بسته به زمان را می‌دهد. یعنی وقتی که قصد دارید یک فضای مشخص را ایجاد کنید، این کار را انجام می‌دهید و بعد از مدتی، فضا را به همان شکلی که بود برمی‌گردانید.

پارتیشن روکار و توکار

تفاوت پارتیشن روکار و توکار این است که برای نصب پارتیشن شیشه ای روکار، پروفیل‌ها روی زمین نصب می‌شوند و شیشه روی پروفیل قرار می‌گیرد؛ در حالی که برای نصب پارتیشن توکار، پروفیل‌ها پایین‌تر از کف ساختمان تعبیه می‌شوند تا بعد از اتمام نصب، دیده نشوند. با توجه به این توضیح، می‌توانیم اینطور نتیجه بگیریم که استفاده از پارتیشن توکار برای فضاهایی که مراحل پارتیشن‌بندی آن در حین ساخت بنا آغاز شود، قابل توجیه است زیرا با کامل شدن کف‌سازی، نصب پارتیشن به صورت توکار دیگر میسر نخواهد بود.

خرید پارتیشن شیشه ای

راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای

اکنون که با انواع پارتیشن‌ها آشنا شدیم، می‌توانیم جدولی برای تشخیص کاربرد انواع پارتیشن طراحی کنیم. این جدول را در ادامه می‌توانید ببینید:

نوع پارتیشن  مزایا معایب کاربرد 
پارتیشن فریم لس زیبایی، قیمت مناسب  مقاومت کمتر در برابر ضربه پارتیشن‌های مینیمال برای فضای اداری
پارتیشن فریم دار مقاومت بالا و هماهنگی با دیزاین قیمت بالا پارتیشن‌های مستحکم در فضای اداری
پارتیشن تک جداره  قیمت مناسب و نصب آسان عایق ضعیف صوت و گرما پارتیشن‌های با ارتفاع پایین
پارتیشن دو جداره عایق قوی صوت و گرما ضخامت زیاد و نصب دشوار پارتیشن‌هایی با ارتفاع تا سقف بنا
پارتیشن متحرک  مدیریت بهتر فضا بر اساس زمان قیمت نسبتا بالا ساخت فضاهای موقتی مثل اتاق جلسات
پارتیشن توکار  زیبایی بیشتر صرفا قبل از کف‌سازی قابل استفاده است. پارتیشن‌بندی فضا پیش از تکمیل کف‌سازی
پارتیشن روکار  قابل استفاده در تمام شرایط - در تمام فضاها

انتخاب پارتیشن شیشه ای 

انتخاب مناسب‌ترین نوع پارتیشن بر اساس نیاز کسب و کار شما، تنها یکی از چالش‌های پارتیشن‌بندی فضا است. در قدم بعدی باید تولیدکننده شیشه، برند مناسب یراق‌آلات و نصاب حرفه‌ای پارتیشن نیز پیدا کنید تا مراحل کار را برای شما انجام بدهند.

 اگر قصد پارتیشن‌بندی فضای اداری یا خانگی خود را دارید، هیچ جای نگرانی وجود ندارد زیرا صفر تا صد کار خود را می‌توانید به تولید کنندگان معتبر واگذار کنید و از کیفیت کار نیز مطمئن باشید. 

:
:
:
آخرین اخبار