تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۹
کد خبر: ۳۰۸۶۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نمایشگاه مشاغل خانگی و سوغات محلی در باغملک گشایش یافت
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج باغملک از افتتاح نمایشگاه مشاغل خانگی، تولیدات کشاورزی، صنایع دستی و سوغات محلی باغملک خبر داد و گفت: تاکنون ۳۴ میلیارد تومان تسهیلات خود اشتغالی توسط بنیاد علوی در شهرستان باغملک پرداخت شده است.

 سرهنگ پاسدار فاضل عارف روز پنجشنبه در حاشیه برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی، تولیدات کشاورزی، صنایع دستی و سوغات محلی باغملک، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از اولویت‌های کشور و مسئولان نظام و به‌خصوص تأکید فراوان مقام معظم رهبری در زمینه اشتغال و تولید، بنیاد علوی، بنیاد مستضعفان و سپاه پاسداران در راستای تولید و اشتغال در شهرستان باغملک گام‌های بزرگی برداشته‌اند.

وی افزود: بیش از ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم به برکت تسهیلات خود اشتغالی بنیاد علوی مشغول به کار شده‌اند و تاکنون ۳۴ میلیارد تومان وام‌های خود اشتغالی پرداخت شده است که این نهاد پرخبر و برکت در نظام جمهوری اسلامی است و در تولید و اشتغال بسیار اثرگذار عمل کرده است.

وی ادامه داد: در سطح شهرستان‌های محروم و مخصوصاً باغملک با آمار بالای بیکاری، سپاه و بسیج سازندگی سپاه نیز در مسیر اشتغال قدم‌های خوبی برداشته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با اشاره به سایر اقدامات در زمینه اشتغال بیان کرد: امیدواریم بتوانیم در شهرستان محروم باغملک گام‌های بیشتری برداریم و آمار بیکاری جوانانمان را به حداقل برسانیم و شاهد آینده‌ای درخشان در زمینه اشتغال باشیم.

گفتنی است که در این نمایشگاه انواع هنرهای دستی مثل نقاشی، سیاه‌قلم، رزین، سفال، قالی‌بافی، ترشیجات، ادویه‌جات، شمع‌سازی، خمیرسازی و بدلیجات بوده است.

این نمایشگاه با همکاری بنیاد علوی، فرمانداری‌های باغملک و صیدون، سپاه، جهاد کشاورزی، فنی و حرفه‌ای، کانون الزهرا، میراث فرهنگی و صنایع دستی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای انجام شد.

نمایشگاه مشاغل خانگی، تولیدات کشاورزی، صنایع دستی و سوغات محلی باغملک روز پنجشنبه با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، فرماندار، مسئولان، هنرمندان و عموم مردم در شهرستان باغملک افتتاح شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار