تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
کد خبر: ۳۰۸۳۶۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
۱۴۸ هزار راس دام سبک و سنگین در دزفول علیه بیماری‌های‌ واگیردار واکسینه شدند
 رییس اداره دامپزشکی دزفول گفت: بیش از ۱۴۸ هزار راس دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های واگیردار دامی تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفت.
محسن ورجاوند روز شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: ۱۳۶ هزار راس دام سبک و ۱۲ هزار راس دام سنگین علیه بیماری تب برفکی در مناطق محروم روستایی، عشایری و سخت گذر دزفول در دهه فجر تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفت.

وی افزود: این خدمات در پیشگیری از ابتلای دام‌های سبک و سنگین به بیماری‌های واگیردار دامی و مشترک بین انسان و حیوان برای حفظ و صیانت از جمعیت دامی و همچنین تضمین اقتصاد و معیشت روستاییان و عشایر، تاثیر بسزایی دارد.

رییس اداره دامپزشکی دزفول اظهارکرد: واکسیناسیون ضمن رعایت ضوابط امنیت زیستی، یکی از بهترین روش‌های پیشگیری از بیماری‌های شایع بین دام‌ها است.

وی بر ضرورت اهمیت مایه کوبی و واکسیناسیون دام عیله بیماری‌های دامی تاکید کرد و از دامداران خواست همکاری لازم را با اداره دامپزشکی و اکیپ‌های واکسیناسیون داشته باشند و برای هماهنگی و اطلاع از زمان واکسیناسیون دام خود به اداره دامپزشکی شهرستان مراجعه کنند.

ورجاوند گفت: دامداران درصورت مشاهده تلفات و موارد مشکوک مراتب را به سرعت از طریق شماره ۰۶۱۴۲۴۲۰۹۱۱ به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار