تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۳۰۸۰۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
موزه صنایع دستی حصیری ایران در شادگان گشایش یافت
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان از گشایش موزه صنایع دستی حصیری ایران در روستای صراخیه شادگان خبر داد.

محمد جوروند روز یکشنبه در حاشیه بازدید از این موزه داظهار کرد: این موزه با مساحت حدود ۲۰۰ متر، علاوه بر صنایع دستی روستای صراخیه در حوزه حصیربافی، تولیدات مختلف حصیر بافی کشور نیز به نمایش درآمده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان با اشاره به مزایای راه‌اندازی این موزه توضیح داد: توسعه صنایع دستی و معرفی آن به ایجاد اشتغال و منبع درآمد مردم محلی آن منطقه کمک شایانی می‌کند.

وی قرارگیری موزه صنایع دستی حصیری در کنار تالاب را اتفاقی مثبت عنوان کرد که تولید کنندگان صنایع دستی می‌‎توانند محصولات خود را به گردشگران ارایه کنند.

براساس این گزارش شادگان نامزد شهر ملی حصیر که به حصیربافی شادگان معروف است و خانواده‌های زیادی در آن شهر به حصیربافی مشغول هستند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار