تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
کد خبر: ۳۰۸۰۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
۱۴۶ طرح عمرانی و خدماتی در دزفول افتتاح شد
۱۴۶ طرح عمرانی و خدماتی در حوزه‌های مختلف شهری و روستایی روز شنبه به صورت متمرکز در شهرستان دزفول بهره برداری شد.

  نماینده مردم دزفول و عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی روز شنبه در آیین افتتاح این طرح‌ها گفت: ۱۴۶ طرح در حوزه دستگاه‌های مختلف اجرایی، دهیاری‌ها و شهرداری‌های مختلف به صورت متمرکز بهره برداری شد.

عباس پاپی زاده افزود: در بخش بهداشت و درمان، مرکز جامع سلامت در جنوب شهر دزفول بهره برداری شد که منطقه جنوب دزفول را تحت پوشش قرار خواهد داد.

وی اظهار امیدواری کرد در سالهای آینده طرح‌های بزرگتری مانند بیمارستان یازهرا با تامین اعتبار خوبی که انجام شده به مرحله بهره برداری برسد و در اختیار شهروندان قرار گیرد.

مرکز جامع سلامت غلامپور در جنوب دزفول افتتاح شد

مرکز جامع سلامت غلامپور دزفول روز شنبه با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نماینده دزفول در مجلس و دیگر مسوولان استانی و محلی در دزفول افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، فرماندار ویژه دزفول روز شنبه در آیین افتتاح این مرکز که به صورت ویدئو کنفرانس توسط رییس سازمان حفاظت محیط زیست و استاندار خوزستان برگزار شد، گفت: این مرکز در زیربنای یکهزار و ۴۲۰ مترمربع ساخته شده است.

علیرضا خردمند زیربنای این مرکز جامع سلامت را ۶۴۶ مترمربع اعلام کرد و افزود: برای ساخت این مرکز ۱۰۱ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی اظهار کرد: این مرکز در ۲ طبقه ساخته شده است و در اختیار شهروندان در جنوب دزفول قرار گرفت.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار