تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۳۰۷۶۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
پایان نقشه برداری شبکه آبیاری هندیجان
مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه‌های آبیاری زهره و جراحی از پایان عملیات نقشه برداری و GIS شبکه آبیاری هندیجان خبر داد.
 
عادل سواری گفت: در عملیاتی که ۸ ماه به طول انجامید، توانستیم نقشه کاملی از نواحی R۱، R۲ و طرح دهملای شبکه آبیاری هندیجان تهیه کنیم.

وی افزود: طی این عملیات که از اوایل سال ۱۴۰۳ آغاز شد ابتدا نقشه کلی منطقه را جمع آوری کرده سپس جزئیات و بانک اطلاعاتی موجود را تکمیل نمودیم.

سواری ادامه داد: در حال حاضر نقشه GIS شبکه آبیاری هندیجان تکمیل و در اختیار واحد‌های امور مشترکان، بهره برداری و نگهداری و تعمیرات شرکت قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه‌های آبیاری زهره و جراحی با اشاره به ضرورت استفاده از نقشه در پیشبرد عملیات‌های مختلف بخصوص مساحی، اضافه کرد: از نقشه‌های GIS در تمام بخش‌ها به عنوان یک منبع اطلاعاتی قابل استناد می‌توان استفاده کرد، بطور مثال در بخش حریم بانی به مشخص شدن احاریم و یا در بخش تعمیرات به بررسی نقاط حادثه خیز میتوان اشاره کرد.

وی می‌گوید: در این عملیات نقشه برداری در ساحل چپ شبکه آبیاری هندیجان، نقشه GIS از ۱۷ هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی شامل دو هزار و ۲۶۱ قطعه زمین زراعی تهیه شد.

سواری گفت: انجام این عملیات توسط کارشناسان و متخصصین شرکت، بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال صرفه جویی در هزینه‌ها را رقم زده است.

 
 
 

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار
ر