تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
کد خبر: ۳۰۷۶۳۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رفع تصرف ۴۳۰۰ مترمربع از اراضی ملی بهبهان
رئیس اداره راه و شهرسازی بهبهان از ۲۱ مورد رفع تصرف اراضی ملی در بهبهان در ماه گذشته خبر داد.
 

 میثم مصاحب با اشاره به ۲۱ مورد رفع تصرف در دی ماه سال جاری در شهرستان اظهار کرد: این تعداد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهرستان با درایت نیرو‌های یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت‌المال بازگردانده شد.

وی مساحت موارد رفع تصرف اراضی را بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ مترمربع عنوان کرد و افزود: ارزش این اراضی بیش از ۶۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.

مصاحب بیان کرد: با تلاش کارکنان یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان و پشتیبانی عوامل انتظامی در شهرستان این میزان رفع تصرف در سطح شهرستان بهبهان اجرا شد و اقدامات لازم به عمل آمد.

رئیس اداره راه و شهرسازی بهبهان عنوان کرد: عوامل یگان حفاظت اراضی اداره راه و شهرسازی بهبهان با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می‌دهند.

وی با تقدیر از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین‌خواری و حفظ حقوق بیت‌المال، از شهروندان خواست تا مشاهدات خود از موارد زمین خواری را به شماره پیامکی ۳۰۰۴۱۷۳۵ اعلام کنند.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار
ر