حجتالاسلام عبدالحسین غبیشاوی در خطبه دوم این هفته نماز جمعه آبادان در مصلای نماز این شهر اظهار کرد: غزه در طول تاریخ مورد تهاجم چندین باره و وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفت، اما بعد از این همه جنگ، تخریب و جنایتها بالاخره این رژیم جعلی تن به آتش بس دادند.
وی از غزه بهعنوان پیروز جنگ نابرابر نام برد و افزود: این پیروزی در حال رقم زده شد که پس از ۱۶ ماه جنگ نابرابر، هزاران کودک و زن بیگناه به شهادت رسیدند.
خطیب جمعه آبادان گفت: صهیونیستیها بهدنبال نابودی حماس بودند ولی هر وقت مقاومت را در محاصره و فشار گذاشتند حماس مقتدرتر ظاهر شد.
حجتالاسلام غبیشاوی بیان کرد: غزه بخش مهمی از محور مقاومت است و به طور حتم از این پس مقتدرتر از قبل ظاهر خواهد شد.
وی با بیان اینکه در بحران ۱۶ ماه غزه حتی یک نفر در جهان محور مقاومت را محکوم نکرد افزود: صهیونیستی ها به هیچکدام از اهداف خود در این جنگ نابرابر نرسید و حتی با زور نتوانست اسرای خود را آزاد کند.
خطیب جمعه آبادان گفت: دشمن ضعفهای زیادی دارد و قطعا درون خود به مشکل و اختلاف خواهند خورد و این موضوع نشان دهنده ازهم پاشیدگی رژیم صهیونیستی است.
وی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به سفر رییس جمهور به خوزستان گفت: پیش از این نیز مشکلات و چالشهای خوزستان بخصوص شهرهای آبادان و خرمشهر اولویت بندی و برای تصمیم گیری در اختیار مسئولان مربوطه قرار گرفته است.
حجتالاسلام غبیشاوی بیان کرد: اقدامات خوبی در رفع مشکلات این ۲ شهر انجام شد ولی نواقص زیاد است و انتظار میرود دولت دکتر پزشکیان برای رفع پالش های موجود چاره اندیشی کند.
در پایان نماز جمعه آبادان مردم ولایت مدار و مقاوم این شهر در راهپیمایی از مصلای نماز به سمت خیابان احمد آباد؛ پیروزی جبهه مقاومت در غزه بر رژیم صهیونیستی را جشن گرفتند.