فرمانده انتظامی استان خوزستان از جمعآوری اتباع بیگانه غیرمجاز توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی خبر داد.
سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی استان خوزستان، در جمع خبرنگاران ، اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست ابلاغی وزارت کشور مبنی بر شناسایی و بازگرداندن اتباع بیگانه غیرمجاز به کشورهای خود، طرح جمعآوری اتباع بیگانه غیرمجاز پس از هماهنگی با مرجع قضائی به مدت ۴ روز توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی در استان خوزستان به مرحله اجرا درآمد.
وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات تخصصی تعداد زیادی از اتباع بیگانه غیرمجاز را جمعآوری کرده و اقدامات لازم جهت انتقال آنها انجام شد.
فرمانده انتظامی استان خوزستان با تاکید بر این که جمعآوری اتباع غیرمجاز به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان خواست که هرگونه اخبار و اطلاعات در ارتباط با اتباع بیگانه غیرمجاز را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاعرسانی کنند.