تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
کد خبر: ۳۰۶۰۳۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
افزایش تولید گوشت مرغ در خوزستان
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۸۷ هزار و ۵۳۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۳ درصد افزایش داشته است.
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، جواد سلطان‌کاظمی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران از افزایش قابل‌توجه تولید گوشت مرغ در استان خبر داد و اظهار کرد: این رشد را نتیجه برنامه‌ریزی دقیق و افزایش جوجه‌ریزی در ماه‌های اخیر دانست.

سلطان‌کاظمی با اشاره به آمار تولید، گفت: در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۸۷ هزار و ۵۳۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۳ درصد افزایش داشته است.

به گفته وی، برای حفظ روند رو به رشد تولید و حمایت از مرغداران، طرحی برای خرید مازاد گوشت مرغ از بازار اجرا شده است. از شب گذشته، شرکت پشتیبانی امور دام با استقرار در کشتارگاه‌ها،س اقدام به خرید، انجماد و ذخیره‌سازی گوشت مرغ مازاد کرده است.

سلطان‌کاظمی گفت: در مرحله نخست این طرح، قراردادی برای خرید ۱۰۰ تن گوشت مرغ منجمد با مرغداران، زنجیره‌های تولید و تعاونی‌های مرغداران منعقد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه میزان جوجه‌ریزی در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری به ۴۶ میلیون و ۶۸ هزار قطعه رسیده است، بر اهمیت این افزایش در دستیابی به تولید بیشتر تأکید کرد.

مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار