تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
کد خبر: ۳۰۵۳۵۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
احداث ایل راه عشایری بانا
مدیرکل امور عشایر استان خوزستان گفت: احداث ایل راه عشایری بانا در شهرستان ایذه، بعد از تکمیل عملیات نقشه‌برداری انجام می‌شود.
 

سید اسکندر موسوی‌زاده اظهار کرد: مجوز احداث ایل راه عشایری بانا در ایذه توسط اداره کل منابع طبیعی استان صادر شده است و از چند روز پیش عملیات نقشه‌برداری این مسیر مهم آغاز شد که به محض اتمام نقشه برداری عملیات احداث این ایل راه آغاز می‌شود.

وی افزود: مسیر ایل راه عشایری فالح-بانا، مسیر کوچ ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری است که از استان خوزستان به استان چهارمحال بختیاری رفت و آمد و تردد می‌کنند.

مدیرکل امور عشایر استان خوزستان با بیان اینکه این ایلراه، شاهراه اصلی عشایر بین دو استان است، خاطرنشان کرد: این ایلراه از مسیر‌های صعب‌العبور عشایری بخش سوسن واقع در شهرستان ایذه است که مناطق قشلاقی خوزستان را به مناطق ییلاقی استان چهارمحال و بختیاری متصل کرده و با احداث آن مشکل تردد و کوچ عشایر این مناطق حل خواهد شد.

موسوی‌زاده عنوان کرد: قرار است جاده ۲۰ کیلومتری در این مسیر احداث شود که اعتبار مورد نیاز برای این محور حدود ۳۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار