معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به اجرای "طرح توسعه خدمات سلامت دهان و دندان" در حوزه بهداشت این شهرستان گفت: ۲۳ هزار دانشآموز دزفول وارنیش فلوراید دریافت کردند.
مهشید عصار افزود: طرح توسعه خدمات دهان و دندان را در راستای مدیریت منابع محدود و با نظارت بر بکارگیری بهینه امکانات موجود تبیین کرد.
وی افزود: اولویت و تمرکز خدمات بر پیشگیری از ایجاد پوسیدگی و مراقبت درست از دندانها است لذا تقویت خدمات شیارپوش کردن دندانهای دائمی کودکان و برنامه فلورایدتراپی برای کودکان و دانشآموزان سه تا ۱۴ ساله در دستور کار است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: کارکرد این خدمات، مقاوم سازی دندانهای دانشآموزان گروه هدف در برابر پوسیدگی است؛ البته برای ارائه فراگیر این خدمات همکاری بیشتر ادارات آموزش و پرورش دزفول و سردشت، مدیران مدارس و همراهی پیگیرانه والدین ضروری است.
عصار اظهار امیدواری کرد: هیچ دانش آموزی از خدمات ارزشمند حوزه بهداشت دهان و دندان محروم نماند.در این کارگروه مقرر شد براساس نیازسنجی و با اولویت روستاها و مناطق کم برخوردار بدون واحد دندانپزشکی، اعزام خودرو کلینیک سیار و استفاده از سایر ظرفیتهای موجود برای ارائه خدمات دندانپزشکی به گروههای هدف جمعیت زیرپوشش برنامه ریزی و اقدام شود.