تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
کد خبر: ۳۰۴۹۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تیم‌های برتر مسابقات کیک بوکسینگ خوزستان معرفی شدند

تیم های برتر مسابقات کیک بوکسینگ استان خوزستان در بخش آقایان معرفی شدند.

این رقابت‌ها که حکم انتخابی تیم استان جهت حضور در مسابقات کشوری را داشت با حضور بیش از ۳۰۰ ورزشکار از سراسر استان روز ۲۳ و ۲۴ آذرماه به میزبانی اهواز برگزار شد.

در این مسابقات تیم اهواز عنوان قهرمانی را از آن خود کرد همچنین تیم های ماهشهر و شوشتر دوم و سوم شدند.

علی آقاجری رییس هیات ورزش های رزمی خوزستان با اشاره به جایگاه ورزشکاران استان در این رشته و حضور متعدد آنها در مسابقات داخلی و خارجی گفت: خوزستان یکی از قطب‌های این رشته در کشور بوده و همواره در تیم‌های ملی شاهد افتخارآفرینی ورزشکاران استان هستیم.

وی افزود: از مهمترین مشکلات ما نبود سالن ورزشی و خوابگاه است که انتظار داریم با حمایت مسئولان این امر به زودی محقق شود.

رییس هیات ورزش های رزمی خوزستان گفت: حدود هشت هزار خوزستانی به طور سازمان یافته تحت پوشش این هیات بوده که روز به روز به تعداد آنها افزوده می‌شود.

بر اساس این گزارش بیش از ۲۵۰ هزار ورزشکار خوزستانی در قالب ۵۰ هیات ورزشی مشغول فعالیت هستند که نیمی از این تعداد را بانوان تشکیل می‌دهند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار