وی با قدردانی از تلاش بی وقفه کارکنان این مجموعه بزرگ صنعتی که به عنوان یکی از شرکتهای بالادستی زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران نقش اساسی و محوری در امر تولید نفت و گاز برعهده دارد، بر اهمیت پیگیری مستمر جهت رفع مشکلات و دغدغههای کارکنان تاکید کرد.
در این بازدید که تعدادی از مدیران ارشد شرکت حضور داشتند، مدیر عامل روند فعالیت دستگاه حفاری و پیشرفت برنامه چاه به ویژه در خصوص مشکلات به وجود آمده در خارج کردن شیر ایمنی زیر سطحی (۳SV) از چاه را از نزدیک بررسی و با متخصصان و کارشناسان این شرکت و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت و گو و به تبادل نظر پرداخت.
همچنین گزارشی از همکاری و هم افزایی تیم فنی- مدیریتی شرکت ملی حفاری ایران و شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در راستای برنامهریزی و اجرای طرحی که برای نخستین بار در صنعت حفاری کشور با امکانات موجود عملیات ایمنی سازی چاه و خارج سازی موفقیت آمیز شیر ایمنی زیر سطحی (۳SV) تحت فشار نامتعارف صورت گرفته است، ارایه شد.
بر اساس این گزارش در این عملیات ابتکاری برای نخستین بار از ۲ مجموعه شیرهای فوران گیرکامل که روی هم نصب شده بود (زیر و بالای سکوی حفاری) به همراه ۲ دستگاه کومی یونیت و ۲ عدد چند راهه کاهنده بکارگیری شده است.
مراحل تکمیلی چاه شماره ۳۴۴ اهواز در حال انجام است.
شرکت ملی حفاری ایران اکنون ۷۳ دستگاه حفاری خشکی و دریایی سبک، سنگین و فوق سنگین در تملک دارد.
این شرکت که از شرکتهای زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران است، با توانایی منحصربهفرد همسو با عملیات حفاری چاهها افزون بر ۲۰ نوع خدمات فنی و تخصصی را در قالب خدمات یکپارچه به شرکتهای متقاضی و چاههای در حال حفاری یا در حال بهرهبرداری ارائه میکند.