رییس اداره کارگاههای عمومی نیروگاه رامین گفت: بیش از چهار هزار و ۸۰۰ قطعه صنعتی از ابتدای سال جاری تاکنون در نیروگاه رامین مورد ساخت و بازسازی قرار گرفت.
حمدالله ممبینی روز چهارشنبه به رسانهها اعلام کرد: متخصصان این نیروگاه با بهرهمندی از تجربیات و دانش بومی و ابتکارات خود موفق شدند چهار هزار و ۸۳۵ قطعه مورد نیاز این نیروگاه را مورد ساخت و بازسازی قرار دهند که از این تعداد، سه هزار و ۷۰۶ قطعه ساخته شده و یک هزار و ۱۲۹ قطعه دیگر نیز مورد بازسازی قرار گرفته است.
وی ساخت قطعاتی همچون شافت و متعلقات فیدپمپ استارت بویلر، ساخت سیت کتابی تعدادی از والوها، ساخت تجهیزات دستگاه پرس و اصلاح غلطکهای نگهدارنده ترانس، اصلاح بوشهای یاتاقان واحد ۲ و اصلاح بوش کوپلینگ ترنینگیر را از جمله عملیاتهای انجام گرفته کارگاههای ساخت و بازسازی قطعات به عنوان پشتیبانان خط مقدم تولید برق برشمرد.
رییس اداره کارگاههای عمومی نیروگاه رامین در ادامه فعالیت کارگاههای عمومی نیروگاه رامین به عنوان پشتیبانان خط مقدم تولید برق در شرایط کنونی را موجب کاهش زمان انجام تعمیرات و صرفه جویی ارزی و ریالی به واسطه عدم نیاز به خرید قطعات از داخل و خارج کشور عنوان کرد.
براساس این گزارش نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا میکند.
نیروگاه رامین با چهار واحد ۳۰۵ مگاواتی و ۲ واحد ۳۱۵ مگاواتی دارای توان تولیدی یکهزارو ۸۵۰ مگاوات است.
کندانسور واحد ۳۰۵ مگاواتی نیروگاه رامین در تابستان امسال دچار نشتی شد که این حادثه میتوانست به خاموشی در بخشی از کشور طی گرمترین روزهای سال ختم شود، اما تعمیر آن توسط متخصصان داخلی در کمتر از ۱۸ ساعت انجام شد.