تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
کد خبر: ۳۰۳۸۰۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
۵۰۰ پرونده قصاص در خوزستان به سازش ختم شد
رییس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: ۵۰۰ پرونده محکوم به قصاص طی ۲ سال اخیر با تلاش‌ اعضای شوراهای حل اختلاف، بزرگان و هیات‌های صلح به سازش ختم شد و این دستاورد نشان‌دهنده تعهد و توانایی بالای شوراهای حل اختلاف استان در مدیریت و حل پرونده‌های قضایی مهم است.
 

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی دوشنبه در اولین دوره آموزشی هیات‌های صلح کلانتری‌ها و پاسگاه‌های مرکز استان با موضوع هم اندیشی و راهکارشناسی توسعه فرهنگ صلح و سازش بیان کرد: بزرگان و سران عشایر با استفاده از اعتبار و احترام ویژه‌ای که در بین افراد طایفه خود دارند، در حل اختلافات، درگیری‌ها و ترویج فرهنگ صلح و سازش نقش مهمی در جامعه ایفا می‌کنند.

وی گفت: در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه، نقش کلیدی بزرگان و سران عشایر برجسته است و آن‌ها با بهره‌گیری از ارتباطات بین فردی قوی و نفوذ خانوادگی، همواره به عنوان نهادهایی موثر در حل و فصل منازعات نقش دارند.

حجت الاسلام امانت بهبهانی افزود: با تقویت و حمایت بیشتر از نقش این بزرگان در ساختار اجتماعی، می‌توان به نتایج مثبت‌تری در راستای صلح و ثبات اجتماعی دست یافت و از تجربه‌های موفق و آموزنده بزرگان عشایر می‌توان به عنوان الگویی مفید برای سایر بخش‌های جامعه به کار گرفت.

حجت الاسلام امانت بهبهانی با اشاره به آموزش نسل جوان در ترویج فرهنگ صلح و سازش گفت: بزرگان عشایر با آموزش نسل‌های جوان درباره اهمیت صلح و سازش و انتقال تجربه‌های خود، مسیر پایداری را برای آینده جامعه ترسیم کنند.

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان عنوان کرد: استان خوزستان به عنوان مهد و مظهر صلح و سازش در ایران معرفی شده و به واسطه تنوع فرهنگی، قومی و تاریخی خود همواره در ترویج فرهنگ صلح و سازش پیشگام بوده است.

نیروی انتظامی یکی از نهادهای ترویج دهنده صلح و سازش در جامعه

حجت الاسلام امانت بهبهانی، نیروی انتظامی را یکی از نهادهای ترویج دهنده صلح و سازش در جامعه دانست و عنوان کرد: نیروی انتظامی علاوه بر حفظ امنیت و برخورد با مخلان آسایش عمومی، نقشی پررنگی در حل و فصل اختلافات مردمی و ترویج فرهنگ صلح و سازش دارند، تلاش‌های نیروی انتظامی در این زمینه، بخشی مهم از خدمات اجتماعی آن‌ها به شمار می‌رود که به تثبیت امنیت پایدار و تحکیم روابط اجتماعی کمک شایانی می کند.

سازش در ۳۰ هزار پرونده با کمک کلانتری‌های خوزستان

وی گفت: با راه اندازی مرکز صلح و سازش در کلانتری‌های استان طی یکسال اخیر ۳۰ هزار پرونده به صلح و سازش ختم شد.

معاونت اجتماعی و فرهنگی فرماندهی انتظامی خوزستان با اشاره به راه اندازی هیات‌های صلح در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها به منظور گسترش فرهنگ صلح و سازش و پیشگیری از وقوع جرم، گفت: با اجرای این طرح، امید است شاهد کاهش چشمگیری در تعداد نزاع‌ها و درگیری‌های محلی باشیم و ارتباطات موثری بین جامعه و کلانتری‌ها تقویت شود و در نهایت به ایجاد امنیت و آرامش بیشتر در استان منجر خواهد شد.

سرهنگ حکیم عبداللهی افزود: باید با ارائه آموزش‌های لازم، مهارت‌های میانجی‌گری و حل اختلاف در کلانتری‌ها تقویت شود.

 خوزستان سال گذشته با اقدامات انجام شده از سوی دادگستری استان به مهد صلح و سازی کشور معرفی شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار