تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۴
کد خبر: ۳۰۳۷۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
استاندار خوزستان: برای گفت‌وگو با جوانان باید حرف تازه‌ای داشته باشیم
 استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه باید برای گفت‌وگو با جوانان، حرف های تازه ای داشته باشیم گفت: پیگیری دغدغه و مشکلات جوانان با نگاه متفاوت نسبت به نسل های گذشته ضروری است.

 استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه باید برای گفت‌وگو با جوانان، حرف های تازه ای داشته باشیم گفت: پیگیری دغدغه و مشکلات جوانان با نگاه متفاوت نسبت به نسل های گذشته ضروری است. سید محمدرضا موالی‌زاده شامگاه یکشنبه در نشست ستاد جوانی جمعیت که در استانداری خوزستان برگزار شد اظهارکرد: اشتغال و ازدواج از اولویت‌های جامعه جوان کشور و استان است که باید چالش‌های موجود در این زمینه از طریق اقدامات کارشناسی بررسی و رفع شوند.

وی جوانی جمعیت از طریق ایجاد زیرساخت‌های لازم در جامعه را مهمترین ماموریت کاری دستگاه‌های متولی عنوان کرد و گفت: ترویج ازدواج در جامعه نیازمند برخورداری از امکاناتی است که باید برای فراهم کردن آنها تلاش کرد.

نماینده عالی دولت در استان خوزستان تصریح کرد: دستگاه‌های فرهنگی و اصحاب رسانه برای تبدلی مقوله ازدواج به هنجار قالب جامعه تلاش کنند تا شاهد تاثیرات آن در بخش‌های مختلف باشیم.

استاندار خوزستان با اشاره به پشتوانه‌های فکری و رفتاری در بحث ازدواج که به صورت سنتی در استان وجود دارد گفت: وجود چنین بستری در استان خوزستان، کمک می کند تا سنت ازدواج به شکلی روان تر ترویج یابد اما این موضوع همواره به ایجاد زیرسازی های فرهنگی نیاز دارد.

وی با تاکید بر اینکه پیگیری دغدغه‌ها و مشکلات قشر جوان در جامعه باید با ایجاد نگرش‌هایی تاثیرگذار همراه باشد گفت: انتقال مفاهیم بنیادین، آموزه‌های دینی، اخلاقی و تربیتی در حوزه مختلف از جمله ازدواج با بهره‌گیری از زبان هنر، فرهنگ و روش‌های جدید همراه باشد.

موالی‌زاده تاکید کرد: تصمیم‌گیری و سیاستگذاری حوزه خانواده و ازدواج در جامعه باید با نیازسنجی دقیق از موضوعات مسکن، تسهیلات، مباحث فرهنگی و تربیتی همراه باشد.

استاندار خوزستان اینکه بتوانیم از حوزه بایدها به سمت حوزه باورها حرکت کنیم را نهادینه کردن ارزش‌ها برای تحقق موفقیت‌های بیشتر برای جامعه عنوان کرد و افزود: دولت بر اساس یک آینده‌پژوهی و ترسیم چشم‌اندازهای لازم، با جدیت در مسیر تقویت قشر جوان گام برمی دارد.

ماموریت دستگاه های اجرایی برای کمک به کاهش طلاق

نماینده عالی دولت در خوزستان همچنین با اشاره به آمار های ارائه شده در زمینه طلاق گفت: باید تلاش کرد با برنامه‌ریزی‌های لازم برای بعد از ازدواج به منظور دوام هرچه بیشتر خانواده‌ها تلاش کرد.

موالی‌زاده تعداد بالای طلاق در مقایسه با ازدواج را نقطه ضعف در جامعه خواند و کمک برای تحکم و دوام خانواده از طریق ایجاد مسکن مناسب و همچنین اشتغال پایدار را ضروری عنوان کرد.

وی نقش بانک‌ها در ارائه تسهیلات مورد نیاز با هدف رفع برخی دغدغه‌ها را تاثیرگذار عنوان کرد و افزود: نیاز است که آمادگی لازم را از لحاظ روحی و روانی برای جوانان ایجاد کنیم که به سمت ازدواج بروند و استان خوزستان در این زمینه می‌تواند رتبه های بهتری داشته باشد.

موالی‌زاده تصریح کرد: از ظرفیت دانشگاه، حوزه، چهره‌های فرهنگی، نخبه و همه افراد دغدغمند ایران باید استفاده کرد تا جامعه ای پویا، جوان و توسعه محور را شاهد باشیم.

استاندار خوزستان به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه جوانی جمعیت با هدف شتاب در توسعه کشور اشاره کرد و گفت: جوانی جمعیت را باید با برنامه های کاربردی به پیش ببریم.

ولادت در سال ۱۴۰۲ استان ۸۸ هزار و ۲۸۱ مورد بوده که در هشت ماهه امسال تعداد ۵۶ هزار و ۶۲۴ مورد ولادت به ثبت رسیده است.

همچنین وفات ثبت شده در سال ۱۴۲۰ استان خوزستان ۲۳ هزار و ۸۶۸ مورد بود که نسبت به سال ۱۴۰۲ با افزایش ۱.۲ درصدی همراه است.

بر اساس این گزارش، تعداد ۳۵ هزار ۳۶۴ مورد ازدواج طی سال ۱۴۰۲ در خوزستان ثبت شده که نسبت به سال ۱۴۰۱، ۹ درصد کاهش داشته است.

طلاق واقع شده در سال گذشته ۱۱ هزار و ۵۶۶ مورد بوده که در مقایسه با آمار ۱۱ هزار و ۵۸۵ موردی سال ۱۴۰۱ کاهش ۲ درصدی مشاهده می شود.

در هشت ماهه سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۳ هزار و ۳۰۲ رویداد ازدواج به ثبت رسیده که از این تعداد ۲۱ هزار و ۷۵۰ رویداد شهری و یک هزار و ۵۵۲ رویداد روستایی است.

در هشت ماهه سال ۱۴۰۳ تعداد هفت هزار و ۳۶۹ رویداد طلاق به ثبت رسیده که از این تعداد هفت هزار و ۱۲۰ شهری و ۲۴۹ رویداد روستایی است.

 

 

 

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار