مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان گفت: تمام خدمات بستری به بازنشستگان شوش بر نهایی شدن تفاهم نامه انجام شده با دانشگاه علوم پزشکی اهواز زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته و به صورت رایگان انجام میشود.
هدایت الله عبدی زاده یکشنبه شب در نشست بررسی مسایل درمانی و پیگیری مطالبه بازنشستگان شوش در سالن نشستهای فرمانداری این شهرستان، شوش را در صدر اولویتهای برنامههای تامین اجتماعی خوزستان دانست و بیان کرد: احداث بیمارستان تامین اجتماعی در شوش نیازمند پیگیری در سطح ملی است.
وی افزود: ساختمان فعلی درمانگاه تامین اجتماعی هفت تپه شوش تخریب و نوسازی میشود و این درمانگاه به طور موقت در مکان دیگری به خدمات خود ارایه خواهد داد.
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان اظهارکرد: این اداره کل آمادگی دارد در صورت تخصیص ۲ خانه ویلایی مربوط به شرکت کشت و صنعت هفت تپه، نسبت به جا به جایی موقت درمانگاه کنونی تامین اجتماعی به آن منازل اقدام شود و پس از تخریب درمانگاه فعلی و نوسازی آن، این خانهها را به شرکت هفت تپه بازگرداند.
وی با اشاره به مطالبه مردمی برای افزایش ساعات فعالیت داروخانه درمانگاه تامین اجتماعی شوش افزود: فعالیت تمام داروخانههای تامین اجتماعی در سراسر کشور بر اساس شیوه نامههای ابلاغی تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه است که با توجه به مطالبه بازنشستگان و مسوولان شوش، پیگیری برای اخذ مجوز خاص برای افزایش ساعت فعالیت این داروخانه تا ساعت ۲۴ دنبال میشود.
عبدی زاده گفت: هم اکنون چند متخصص در درمانگاه تامین اجتماعی شوش فعالیت میکند که امکان سنجی برای ارتقای این درمانگاه به یک مرکز پلی کلینیک انجام میشود.
۶۵ درصد جمعیت خوزستان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی است
مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان نیز در این نشست درمان را یکی از دغدغههای مهم بازنشستگان دانست و بیان کرد: ارتقای سطح درمانی و بهبود پوشش بیمهای خدمات درمانی به بازنشستگان شوش در حال پیگیری است.
عبدالرضا روشنی احداث ساختمان کانون بازنشستگان شوش را یکی دیگر از مطالبههای بازنشستگان در این شهرستان برشمرد و گفت: مقرر شده است تا بخشی از بایگانی راکد تامین اجتماعی به مدت یکسال در اختیار بازنشستگان قرار گیرد و به طور همزمان تخصیص زمین توسط فرمانداری برای احداث ساختمان کانون بازنشستگان شوش پیگیری شود.
وی با تاکید بر اهتمام جدی سازمان تامین اجتماعی کشور برای اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان ادامه داد: همسان سازی حقوق بازنشستگان جزو قوانین مورد تاکید برنامه هفتم توسعه کشور است که عملیاتی کردن این قانون در آبان ماه جاری به طور جدی در حال پیگیری است که با اجرای این قانون بخشی از دغدغه بازنشستگان برطرف میشود.
مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان گفت: شرکتهای شیر، کاغذ پارس، نیشکر هفت تپه و همچنین شهرداری و آبفای شوش دارای مسایل بیمهای و کارگری هستند که حل این مسایل با استفاده از ظرفیتهای قانونی موجود با نگاه ویژه در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه آبفای شوش بیش از ۶۰ ماه بیمه برای کارکنان خود رد نکرده است، افزود: قسط بندی این معوقههای قانونی با تفاهم میان سازمان آب و فاضلاب و سازمان تامین اجتماعی آب و فاضلاب خوزستان انجام شده و مانده بدهیها نیز در حال رسیدگی است.
روشنی ادامه داد: ۷۰ درصد جمعیت شوش زیرپوشش تامین اجتماعی است به همین دلیل این سازمان نگاه ویژهای به شوش دارد.
وی چتر حمایتی بیمه تامین اجتماعی را موجب امنیت و آرامش روانی خانوادهها دانست و افزود: تامین اجتماعی هیچ بودجه دولتی ندارد و تمام هزینههای آن از محل درآمدهای سازمان و حق بیمه پرداختی مردم تامین میشود به همین دلیل توجه به پرداخت دیون تامین اجتماعی توسط دستگاهها و شرکتها در استمرار خدمات به بیمه شدگان ضروری است.
روشنی با بیان اینکه سه میلیون و ۳۴۰ هزار نفر از پنج میلیون جمعیت خوزستان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی است، گفت: ۶۵ درصد مردم خوزستان زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند درحالی که این آمار در شوش ۷۰ درصد است.
فرماندار: شوش نیازمند بیمارستان تامین اجتماعی است
فرماندار شوش نیز در این نشست با بیان اینکه شوش دارای جامعه کارگری و بازنشستگی بزرگی است که توجه به وضعیت معیشت، رفاه و درمان آنها دارای اهمیت است، گفت: بازنشستگان تامین اجتماعی شوش دارای مطالبههای بر حقی از جمله ارتقای وضعیت درمان خود هستند که این موضوع باید به عنوان اولویت در دستور کار سازمان تامین اجتماعی قرار گیرد.
محسن حویزه با تاکید بر اینکه شوش نیازمند احداث بیمارستان تامین اجتماعی است، ادامه داد: بهبود و ارتقای وضعیت درمان خانواده بزرگ تامین اجتماعی شوش یکی از مطالبههای مهم مردم این شهرستان از سازمان تامین اجتماعی است و انتظار از این سازمان عمل به مسوولیتهای قانونی در این زمینه است.
وی با اشاره به تعطیلی درمانگاه فرهنگیان طی سالهای اخیر گفت: قرارداد نهایی فعال سازی دوباره درمانگاه فرهنگیان با همکاری موسسه درمانی بسیج در حال تدوین است که مشارکت تامین اجتماعی برای پوشش بیمهای به بیماران تامین اجتماعی در این درمانگاه ضروری است.
فرماندار شوش ادامه داد: تکمیل، تجهیز و به روز رسانی داروخانه و درمانگاه فرهنگیان توسط موسسه درمانی بسیج انجام میشود که پوشش بیمهای تامین اجتماعی برای ارایه خدمات رایگان به بیماران بستری در این درمانگاه مورد تاکید ست.
دغدغه درمان بازنشستگان شوش برطرف شود
امام جمعه شوش نیز در این نشست وضعیت درمانی کنونی شوش را زیبنده این شهرستان ندانست و گفت: شوش با ظرفیتهای بی نظیر و فرصتهای غنی تاریخی و فرهنگی شایسته ارتقای زیرساختها و بهبود خدمات درمانی است.
حجت الاسلام سیدمرتضی مرعشی ادامه داد: شوش شهری بین المللی و آبروی ملی برای کشور است به همین دلیل تلاش برای گره گشایی از مسایل این شهرستان، بهبود زیرساختها و ارتقای خدمات و زیرساختهای بهداشتی و درمانی آن نیازمند همتی ملی است.
وی مطالبه گری بازنشستگان در احقاق حقوق قانونی خود را ارزشمند و قابل دفاع دانست و گفت: بیشتر بازنشستگان مطالبه گر شهرستان از رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و دلداده نظام و انقلاب هستند و وظیفه مسوولان خدمت رسانی و پاسخ به این مطالبهها است.
امام جمعه شوش با اشاره به برخی پیشنهادها در این نشست از جمله به کارگیری نیروهای خرید خدمت برای ارتقای خدمات درمانی به بازنشستگان تامین اجتماعی، بر پیگیری جدی برای عملیاتی شدن این پیشنهادها تاکید کرد.
پیگیری اخذ مجوز برای شبانه روزی شدن فعالیت داروخانه و درمانگاه تامین اجتماعی شوش، پیگیری نهایی شدن تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برای رایگان شدن خدمات بستری برای بازنشستگان در بیمارستان نظام مافی، تخصیص زمین برای احداث کانون بازنشستگان تامین اجتماعی و همچنین بازنگری در سهم بیمه تکمیلی بازنشستگان از جمله مصوبههای این نشست بود.
همچنین مقرر شد در موارد اضطراری آمبولانس درمانگاه تامین اجتماعی در اختیار بیمارستان نظام مافی شوش قرار گیرد.