تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
کد خبر: ۳۰۱۲۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

گاز منطقه گلستان اهواز روز یکشنبه قطع می‌شود

 شرکت گاز استان خوزستان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: گاز منطقه گلستان اهواز روز یکشنبه ۲۲ مهر ماه جاری به دلیل تعمیرات قطع می‌شود.
 

 

بر اساس این اطلاعیه که روز شنبه منتشر شده آمده است: به منظور انجام تعمیرات اضطراری، جریان گاز خیابان‌های لادن ۲، ژاله یک و ۲، نفت یک تا سه، کارون، دنا، دماوند، اسفند قدیم، اصفهان، نسترن و اسفند جدید منطقه گلستان در روز یکشنبه ۲۲ مهرماه جاری از ساعت هشت صبح تا ۲۲ همان روز قطع می‌شود.

شرکت گاز از مشترکان این منطقه خواست در طول مدت یاد شده از دستکاری تجهیزات اندازه گیری (کنتور و رگولاتور) منازل و اماکن خودداری کنند و شیرهای مصرف داخلی را تا وصل مجدد گاز و تحویل آن توسط مامورین امداد گاز ۱۹۴ به حالت بسته نگه دارند.

در این اطلاعیه آمده است: مشترکان و مصرف کنندگان گاز طبیعی می‌توانند در مواقع ضروری و حوادث، با امداد گاز شرکت گاز استان خوزستان به شماره ۱۹۴ تماس بگیرند.

بیش از ۲۰ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی در استان خوزستان وجود دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار