معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان از افتتاح ۲۰۰ پروژه به مناسبت هفته دولت در شهرستان شوشتر خبر داد.
به گزارش خبرنگار فارس از شوشتر، محمد خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان عصر پنجشنبه در حاشیه افتتاح پروژههای هفته دولت در شوشتر، اظهار کرد: تعداد ۲۰۰ پروژه در شهرستان شوشتر امروز با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان و در هفته دولت افتتاح شده و به بهرهبرداری رسیدند.
وی افزود: همچنین ۶ پروژه ملی هم با مبلغی حدود یک هزار میلیارد تومان قابل بهرهبرداری هستند که انشاءالله با حضور شخصیتهای ملی افتتاح خواهند شد.وی ادامه داد: از جمله این طرحهای ملی ایستگاه برق میان آب و ایستگاه فرعی برق در شهر شوشتر هستند که با بهرهبرداری از اینها در تابستان امسال شاهد کاهش چشمیگر قطعی و تنش برق در بسیاری از نقاط شهرستان بودهایم.
وی اذعان کرد: الحمدالله با تلاشهای جهادی فرماندار شهرستان و همکاران ایشان و پشتیبانی نماینده مردم شریف شوشتر و گتوند کارهای عمرانی با شتاب خوبی در حال انجام است و امیدواریم تا پایان سال شاهد افتتاح طرحهای دیگر باشیم.
وی با اشاره به گستردگی طرحهای عمرانی در روستاهای خوزستان، خاطرنشان کرد: در جایجای استان کارهای عمرانی مهمی انجام شده است. آسفالت معابر روستاها در نقاط زیادی تقریباً به اتمام رسیده و در حال حاضر به سمت احداث چمن مصنوعی در روستاها رفتهایم.معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان، مردمی بودن دولت شهید رئیسی را از جمله برجستهترین نقاط دولت سیزدهم دانست و بیان کرد: مشی دولت بر این است که بین مردم باشیم و کار جهادی را سرلوحه قرار دهیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی هم در دیدار با اعضای دولت چهاردهم به این مسئله تاکید کردند.خانچی گفت: با روحیهای که از آقای دکتر پزشکیان میشناسیم، حتماً شاهد ادامه این مسیر یعنی در بین مردم بودن، خواهیم بود.