خدایاشکرت بخاطرداشتن چنین شهری وهمشهریهای خوبی خدایاخیروبرکت برشهرمان نازل کن وبلاهاراازش دورکن امین.
مگه تو شب عیب و ایراداش پیدا نشه.ما که با چشم غیر مسلح اینطوری نمی بینیم.مگه اینکه با لنز دوربینای شما این گونه نشون میده!!!
اهواز و سایر شهرهای خوزستان با اینکه در ناحیه گرم و خشک هستند و هشت سال نیز زیر بمباران بوده اند با این وجود از بسیاری از شهرهای دیگر کشور زیباتر هستند. منتها ما خودباوری نداریم و تنها زشتی ها را می بینیم.
چشم انداز بسیار زیبا کناره های سر سبز کارون در عکس های شب دیده نمیشود.
کجای اهواز جاده ها رنگیه نقاشی برخی صحنه ها توسط کامپیوتر انجام شده لطفا واقعیت ها را نمایش دهید
سلام آقای سعید . رنگی بودن جاده ها ناشی حرکت ماشین هاست عزیزم . نه رنگ کردن . حالت خوبه ؟/
آره اگه ممکنه جاده های تراکیده اهواز رو نشان بدهید شاید نماینگان کمی توجه کنن
برایک لحظه تعجب کردم گفتم شاید شب ها که می رم بیرون چشمهام کوررنگ شده اند وجاده های رنگی رونمی بینه !
چندی قبل در همین سایت محله هائی از شهر مسجدسلیمان مرکز و پایتخت نفت و گاز خاورمیانه گذاشته بودید که به اندازه روستا هم اباد نبودند.
چرا عكس جاده گلستان تا بيمارستان بقايي رو نزديد اخه جاده بسيار رنگي و چاله هاي بسيار ديدني داره كه وقتي با ماشين ميري احساس مي كني توي چاله هاي هوايي افتادي بعد شهرداري تبليغ مي كنه عوارض بدين
لطفاً از چشم انداز های زیبای کارون در روز نیز بگذارید.