تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷
کد خبر: ۲۹۵۰۶۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دو گروه صیاد غیرمجاز در تالاب هورالعظیم در دام قانون

مسئول یگان منطقه حفاظت شده تالاب هورالعظیم گفت: دو گروه صیادان غیر مجاز ماهی در این منطقه شناسایی و دستگیر شدند.

علی سجاد جلالی با اشاره به اجرای عملیات گشت و کنترل شبانه‌روزی یگان منطقه حفاظت شده تالاب هورالعظیم گفت: در این عملیات دو گروه صیادان غیر مجاز ماهی دستگیر شدند و تعداد ۱۶۷ قطعه ماهی از نوع حمری، شلج و بنی کشف شد.
 
وی با معرفی این افراد به مقامات قضایی، پس از تشکیل پرونده اشاره کرد و افزود: هرگونه صید ماهی در اکوسیستم‌های آبی مانند رودخانه‌ها و تالاب‌ها بدون دریافت پروانه صید از سازمان حفاظت محیط زیست، ممنوع و غیر قانونی است و گشت یگان منطقه تالاب هورالعظیم به صورت مستمر و شبانه‌روزی انجام و درصورت مشاهده هرگونه صید غیرمجاز ماهی با ادوات ممنوع برقی که منجر به ازبین رفتن اکوسیستم آبی و جانوری منطقه می‌شود، با متخلفان برخورد قانونی وجدی خواهد شد.
 
جلالی می‌گوید: تالاب هورالعظیم و رودخانه‌های که وارد تالاب می‌شوند، زیستگاه انواع گونه‌های جانوری و آبزیان بومی مانند ماهی بنی، شیربت، شلج و کپور است و هر گونه صید ماهی در این مناطق بدون مجوز قانونی ممنوع است.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار