تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۸
کد خبر: ۲۹۴۴۱۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پلیس، ۱۲۶ هزار متر زمین تصرف شده را به بیت‌المال برگرداند

پلیس، ۱۲۶ هزار متر زمین تصرف شده را به بیت‌المال برگرداند

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از رفع تصرف اراضی ملی واقع در استان خوزستان به مساحت بیش از ۱۲۶ هزار متر مربع و ارزش بیش از ۳ هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال خبر داد.

  سردار رضا بنی اسدی فر در تشریح جزئیات این خبر گفت: با درایت نیروهای یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن ۵۳ مورد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در استان خوزستان انجام شده و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.

افزود: کارکنان یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی را را رصد کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضائی قرار می‌دهند.

بنی اسدی فر در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری وزارت راه و شهرسازی علی الخصوص رئیس سازمان ملی زمین و مسکن، مرجع قضائی و همراهی فرماندهان انتظامی استان ها در مبارزه با زمین خواری و حفظ حقوق بیت المال، خاطر نشان کرد: هموطنان عزیز در سراسر کشور، مشاهدات خود را از موارد زمین خواری به شماره پیامکی ۳۰۰۴۱۷۳۵  اعلام کنند.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار