تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
کد خبر: ۲۹۳۸۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افزایش طول ایستگاه هیدرومتری عرب اسد

عملیات اجرایی افزایش طول ایستگاه هیدرومتری ( آب سنج) عرب اسد به پایان رسید.

افزایش طول ایستگاه هیدرومتری عرب اسد

 مدیر ایستگاه‌های سنجش منابع آب سازمان آب و برق خوزستان از شمع کوبی و افزایش طول اسکله ایستگاه هیدرومتری و پایش کیفی عرب اسد خبر داد.

عبدالمحمد بشیری گفت: این ایستگاه که از سال ۱۳۶۰ روی شاخه شطیطِ رودخانه کارون، در نزدیکی شهرستان شوشتر و در بالادستِ اهواز و ملاثانی احداث شده است، یکی از ایستگاه‌های مهم هیدرومتری سازمان آب و برق خوزستان، جهت پایش پارامتر‌های موثر رودخانه و مدیریت بهینه منابع آب است.

بشیری ضمن اشاره به تاثیرات سیلاب سال ۱۳۹۸ در تغییرات موروفولوژیک بستر رودخانه و همچنین واردآمدن آسیب‌های جدی به این ایستگاه از مطالعات فنی و میدانیِ کارشناسان ایستگاه‌های سنجش و مهندسین مشاور در راستای افزایش پایداری و ارتقای دقت و صحت داده‌های ارسالی خبر داد و افزود: با توجه به پیش بینی‌های اولیه درخصوص بارش‌های شدید در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲ و روز‌های نخست سال ۱۴۰۳ و اهمیت داده‌های ایستگاه مذکور، افزایش ۱۲ متری طول اسکله‌ی آن در حداقل زمان ممکن در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: شمع کوبی و مونتاژ اسکله و اتصال به ایستگاه قدیم و رفع نواقص موجود در اسکله‌ی قبلی با محوریت گروه تعمیرات و بهره برداری دفتر ایستگاه‌های سنجش منابع آب معاونت مطالعات جامع منابع آب صورت پذیرفت. گفتنی است تمام فرآیند فوق الذکر در کوتاه‌ترین زمان ممکن و طی ۲۰ روز صورت پذیرفت.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار