به گزارش امور ارتباطات سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی جلسه ای با حضور دکتر امینی شهردار اهواز و میثاقی مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان برگزار شد.
در این جلسه زارع زاده معاون شهرسازی و معماری، کهوازی رییس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی، بیداری مدیرکل املاک و کوچک پور معاون شهرسازی و معماری اداره راه و شهرسازی استان حضور داشتند.
کهوازی رییس سازمان با اشاره به سهم ده درصد زمین های شهرداری گفت: در این جلسه با حضور دکتر امینی سهم ده درصد زمین های شهرداری، زمین های حوزه فضای سبز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند و قرار شده با هماهنگی بین ارگان ها و ادارات مسائل مربوط به حوزه حل شود.
وی همچنین ادامه داد: در مباحث مربوط به حوزه شهرسازی و کمیسیون های مربوط و پیگیری تصویب و اجرای طرح تفضیلی، نیز موضوعات قابل بحثی وجود دارد که انشاا... با تعامل همکاری و پیگیری بین شهرداری اهواز و اداره کل مسکن و شهرسازی نیز این مباحث به زودی مرتفع خواهدشد.
رییس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی با اشاره به هماهنگی بین دستگاه های اجرایی و تاثیر آن بر جذب سرمایه های کلان افزود: برای جذب سرمایه گذاری در بخش های مختلف با جدیت در تلاش هستیم و سعی داریم همه موانع در این حوزه را برطرف کنیم و که امر هم نیازمند نگاه فرابخشی بین ادارات و دستگاه های اجرایی است.
کهوازی در خصوص ایجاد بستر مناسب برای مشارکت مردمی وفضای جذب سرمایه و مشارکت بخش خصوصی و مردمی در شهر مجدد یادآوری کرد: در حوزه های مختلف شهری فرصت های سرمایه گذاری شهرداری اهواز شناسایی شده است و بسته های مختلف با همکاری مشاور اقتصادی تهیه و آماده معرفی به سرمایه گذاران و بخش خصوصی می باشد و نگاه مدیریت شهری
به سمت سرمایه گذاری و جذب بخش خصوصی معطوف است.
کهوازی در خاتمه تصریح کرد: از مهمترین وظایف مدیران و برنامه ریزان شهری فراهم کردن شرایط جذب سرمایه گذاران است که در همین راستا شرایط مناسب برای حضور سرمایه گذاران با تجربه در شهر اهواز مهیا خواهیم کرد و همچنین
از قابلیت ها، پتانسیل ها و سرمایه های موجود در این حوزه استفاده خواهیم کرد که البته مدیران نیر باید انتظارات مردم اگاه باشند و بتواند در زمان های لازم با اعمال روش های مدیریتی زمینه ایجاد زیرساخت های لازم، ارتقای شاخص های مختلف شهری و رفاه شهروندان را فراهم نماید.