تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۳
کد خبر: ۲۹۳۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

10 درصد از كارگران ساختمانی خوزستان بيمه هستند/بیکاری 10 هزار کارگر

دبير تشكيلات خانه كارگر استان خوزستان گفت: ‌در زمان حاضر تنها 10 درصد از جامعه 30 هزار نفری كارگران ساختمانی در اين استان بيمه هستند.

آقايار حسينی افزود: این مسئله سبب بروز مشکلات فراوانی برای کارگران شده که لزوم حمایت جدی مسئولان ذیربط را طلب می کند.

وی از جامعه کارگری به عنوان آسیب پذیرترین قشر جامعه یاد کرد و خواستار رسیدگی به مشکلات عدیده آنان شد.

حسینی وضعیت مراکز صنعتی در استان خوزستان را نامناسب خواند و اظهار کرد: امروز اکثر واحدهای تولیدی یا تعطیل شده یا نیمه تعطیل است و اگر هم کار می کند بسیار اندک و نیمه جان است.

وی تصریح کرد: در زمان حاضر شرکت لوله سازی خوزستان با بیش از دو هزار کارگر تعطیل شده و کارگرانش 28 ماه است که حقوق نگرفته اند.

دبیر تشکیلات خانه کارگر استان خوزستان یادآور شد: تعطیلی چند ساله کارخانه قند اهواز نیز باعث بلاتکلیفی کارگران آن شده و اکنون برای گذران زندگی و امرار معاش در مضیغه به سر می بند.

حسینی ادامه داد: سال گذشته 10 هزار کارگر در استان خوزستان بیکار شدند و امسال نیز دست کمی از سال گذشته ندارد.

وی گفت: گفته می شود که اشتغال ایجاد شده اما آنچه که در جامعه دیده می شود با آنچه آمار و ارقام می دهند سنخیت ندارد، آمار متفاوت و متناقض با حقیقت است.

دبیر تشکیلات خانه کارگر استان خوزستان با اشاره به بیکاری 500 کارگر شاغل در شرکت جیسون (قطار شهری) افزود: متاسفانه بی توجهی و یا کم توجهی مسئولان سبب بروز مشکلاتی برای جامعه کارگری شده است، به نحوی که بی توجهی در حوزه کار و تامین اجتماعی در خوزستان سبب شده تا کارگران برای
پیگیری و حصول نتیجه راسا به تهران بوند و روزها در مقابل مجلس و دفتر ریاست جمهوری اجتماع کنند و به انتظار بنشینند.

وی اظهار کرد: این وضعیت زیبنده استان خوزستان نیست، استان زر خیز خوزستان با آن همه منابع نفتی، گاز، آب و.... نباید وضع کارگری و صنایع اش اینگونه
باشد.

حسینی با اشاره به نقش کارگران خوزستان در پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس تصریح کرد: مردم خوزستان که هشت سال جانانه در مقابل تهاجم دشمن زبون ایستادند و از کیان مملکت اسلامی دفاع کردند نباید امروز وضعیتشان اینگونه باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گذشت 25 سال از شروع تشكيلات خانه كارگر در استان خوزستان افزود:‌ فعاليت اصلی خانه كارگر استان خوزستان به طور عمده از سال 87 آغاز شده است.

دبیر تشکیلات خانه کارگر استان خوزستان اظهار کرد: ‌قبل از سال 87 خانه كارگر استان خوزستان تنها 100 نفر عضو داشت اما در حال حاضر تعداد اعضا به حدود 20 تا30هزار نفر رسيده است.

حسینی تصریح کرد: در زمان حاضر حدود هشت هزار نفر از بیمه تکمیلی همچون بیمه های ثالث و بدنه استفاده می کنند.

وی افزود: ‌در سال جاری بيش از دو هزار نفر از خدمات بيمه خودرو استفاده كردند.

حسینی از بهره مندی اعضا از 80 مدرسه آموزشی خبر داد و گفت: ‌استفاده از مراكز خريد با بهره مندی از تخفيفات ويژه، ‌بيمه تكميلی درمان‌ و مهمانسرای خانه كارگر از ديگر امكانات ارائه شده به اعضا است.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار