رييس مركز اورژانس خوزستان گفت: در حال حاضر 7 دستگاه اتوبوسآمبولانس در استان فعال هستند كه در موارد تصادفات گروهي و مشكلات مشابه، وارد عمل ميشوند.
دكتر اسدالله موسوي با بيان اين كه ميتوان از اين اتوبوسها به عنوان درمانگاه نيز استفاده كرد، اظهار كرد: هر اتوبوس داراي 12 تخت است كه از اين تعداد، 2 تخت ICU بوده و مراقبتهاي ويژه ارايه ميدهد.
وي تصريح كرد: يك دستگاه اتوبوس مخصوص اتاق عمل نيز در اختيار مركز اورژانس خوزستان قرار دارد و در صورت رخ دادن حادثه در نقطهاي از استان، ميتوان از آن استفاده كرد. اين اتوبوس به همراه آمبولانس راديولوژي و آمبولانس آزمايشگاه ميتوانند يك بيمارستان صحرايي ايجاد كنند و در مواقع ضروري استفاده به كار گرفته شوند.
رييس مركز اورژانس خوزستان گفت: اين اتوبوسها در يادمان هويزه و شهرهاي انديمشك، رامهرمز و اهواز مستقر هستند. 3 اتوبوسآمبولانس نيز استوك بوده و تا 15 اسفندماه در ايذه، بهبهان و ورودي اهواز ـ انديمشك مستقر خواهند شد.
وي ادامه داد: اين اتوبوسآمبولانسها در خود استان خوزستان تجهيز شدهاند؛ وزارت بهداشت نيز اتوبوسهايي براي استانها در نظر گرفته است كه از اين ميان، اتوبوسآمبولانس دزفول تحويل داده شده و اتوبوسآمبولانس آبادان نيز تا پايان سال تحويل داده ميشود. 3 اتوبوسآمبولانس هم بايد به اهواز تحويل داده شود.