تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶
کد خبر: ۲۹۱۸۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با هدف ارتقای کیفیت نان؛
نظارت بر نانوایی‌های اهواز به صورت مستمر در حال انجام است
نظارت بر نانوایی‌های اهواز به صورت مستمر در حال انجام است

  فرماندار شهرستان اهواز گفت: گشت مشترک نظارت بر نانوایی‌های اهواز با هدف ارتقای کیفیت نان و رضایتمندی شهروندان به صورت مستمر در حال انجام است

 سید احمد موالی زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت نان در اهواز بیان کرد: گشت مشترک نظارت بر نانوایی‌های اهواز با حضور ادارات و دستگاه‌های عضو کارگروه گندم، آرد و نان با هدف ارتقای کیفیت نان و رضایتمندی شهروندان به صورت مستمر در حال انجام است.

رئیس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اهواز با اشاره به برخورد بدون مماشات با واحدهای پخت نان متخلف افزود: تعدادی از واحدهای پخت نان که اقدام به کم فروشی، گران‌فروشی، برخورد نامناسب با مشتری کردند و یا مشکل بهداشتی داشتند، برخورد قانونی و جریمه شدند.

موالی زاده با بیان اینکه کیفیت نان در اهواز نسبت به گذشته بهتر شده است، ادامه داد: کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان در اهواز توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی با هدف بهبود کیفیت نان افتتاح شد و تلاش بر این است تا نان با کیفیت بالا برای مردم تولید شود.

وی گفت: سال گذشته برای کیفیت و کمیت نان در اهواز کارهای خوبی از جمله صدور ۱۰۰ مجوز نانوایی جدید در کلان‌شهر اهواز، آموزش متصدیان و افراد شاغل در واحدهای پخت نان، برگزاری جشنواره نان خوزستان (نان‌های سنتی، صنعتی و فرآورده‌های گندم) به منظور شناسایی ظرفیت‌های نان و ترویج سنت پخت نان و انتقال آن به نسل‌های آینده در محل سیلوی تاریخی اهواز و همچنین برگزاری میز خدمت کارگروه گندم، آرد و نان اهواز جهت پیگیری و رسیدگی به مشکلات شهروندان در حوزه نان در فرمانداری، با همکاری ادارات و دستگاه‌های عضو کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اجرا شد.

مرجع / مـهـر
:
:
:
آخرین اخبار