تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳
کد خبر: ۲۹۱۱۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بیش از ۲۶ هزار و ۳۴۰ کارگر خوزستانی به کار خود بازگشتند


رئیس کل دادگستری خوزستان گفت:  ۲۶ هزارو ۳۴۲ نفر کارگر خوزستانی به کار بازگشتند و یا از اخراج آن‌ها جلوگیری شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، علی دهقانی رئیس کل دادگستری خوزستان امروز در اولین نشست شوای معاونین، ضمن تشریح برنامه‌های عملیاتی سال جدید، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دادگستری استان در سال جدید، تلاش برای اجرای برنامه‌های عملیاتی قوه قضاییه و تحقق شعار سال است.

وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان (جهش تولید با مشارکت مردم)، گفت: در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ «مهار تورم، رشد تولید»، با ورود به‌موقع دادگستری و حمایت‌های قضایی ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی استان، ۲۶ هزارو ۳۴۲ نفر کارگر خوزستانی به کار بازگشتند و یا از اخراج آن‌ها جلوگیری شد.

رئیس کل دادگستری خوزستان ضمن قدردانی از تلاش کارکنان دادگستری استان به‌رغم کمبود امکانات و منابع انسانی و با تاکید بر تحقق برنامه‌های اولویت‌دار عملیاتی سال 1403، گفت: هدف اصلی و مهم‌ترین اولویت برنامه عملیاتی دادگستری استان خوزستان، رسیدگی به پرونده‌های معوق و مسن است.

دهقانی با اشاره به بهبود وضعیت تعیین تکلیف پرونده‌های معوق و مسن نسبت به سال‌های گذشته و هزینه‌های مادی و معنوی این پرونده‌ها بر مجموعه دستگاه قضا و جامعه، افزود: سال گذشته توفیقات و اقدامات خوبی در این خصوص صورت گرفته اما تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم و باید به‌صورت کاربردی‌تر و منسجم‌تر تلاش شود.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار