تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۲۹۰۸۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جولان مرگ در جاده مسجدسلیمان


سخنگوی اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از وقوع یک تصادف مرگبار در سه راهی بتوند به مسجدسلیمان خبر داد.

عارف اصل شرهانی سخنگوی اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،امشب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی تصادف ۳ خودرو (دو دستگاه ۲۰۶ و یک دستگاه پژو پارس) در ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه امروز در محدوده سه راهی بتوند به مسجدسلیمان، سه نفر مصدوم و یک نفر دیگر نیز جان خود را از دست داد.

وی افزود: سه دستگاه آمبولانس از مسجدسلیمان، شوشتر و هلال احمر وظیفه امدادرسانی و انتقال مصدومین را در این عملیات برعهده داشتند. شرهانی در پایان ضمن درخواست از رانندگان و مردم در تشدید احتیاط‌های لازم در ایام باقی مانده از تعطیلات به منظور حفظ سلامتی خود و خانواده‌ها، گفت: مصدومین شامل سه نفر مذکر(۲۶، ۳۸، ۵۰ساله) و  فوتی یک نفر مذکر( ۶۱ ساله) بودند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار