مديرعامل سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري مشهد گفت: در 7 سال آينده اينترنت براي كاربران در ايران رايگان ارايه ميشود.
به گزارش فارس، علي آبسالان در آستانه برگزاري چهارمين نمايشگاه فناوري اطلاعات و شهر الكترونيك در جمع خبرنگاران در محل نمايشگاه بينالمللي مشهد اظهار داشت: بعد از ارايه اينترنت رايگان نرخ بهاي استفاده از خدمات اينترنت بر اساس سرويسهاي ارائه شده به كاربران محاسبه و دريافت ميشود.
مديرعامل سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري مشهد با بيان اينكه به دليل وسعت و تنوع خدمات در يك شهر الكترونيكي و به روز شدن خدمات در اين حوزه هيچ وقت نميتوان ادعا كرد كه ما يك شهر الكترونيكي كامل هستيم گفت: به همين منظور هيچگاه به معناي واقعي به مفهوم شهر الكترونيك نميرسيم.
آبسالان با اشاره به اهميت توسعه زير ساختها در ارايه خدمات مطلوب اينترنتي اظهار داشت: بر اين اساس تا پايان سال پهناي باند اينترنت در مشهد به 150 "مگ پرسكنت " افزايش مييابد.
رئيس ستاد چهارمين نمايشگاه فناوري اطلاعات و شهر الكترونيك مشهد با بيان اينكه در مسير توسعه فناوري نبايد راه را اشتباه پيمود گفت: در اين راستا و به منظور ارائه خدمات الكترونيكي دستگاههاي نيازمند تغيير در فرايندهاي اداري درون سازماني خود هستند كه اين امر مستلزم كسب آموزش و فرهنگ سازي است.
ما عملآ مصرف کننده اینترنتیم ولی کسانی که آن را ساخته اند در اختیار کشور ما قرار داده اند تا 7 سال آینده هم یک شبکه وسیعتر و کاراتر میسازند تا هم سود بیشتری کنند وهم سرعت آن وهمچنین کارایی آن را بالا ببرند. مسئولین هم برای پروژه ای مثل اینترنت که هر روز جهان در حال پیشرفت دادن آن هستند 7سال مهلت می خواهند تازه تا آن را رایگان کنند واقعآکه! کره جنودی تا 50 برابر سرعت دایل آپ ایران رایگان است واگر کسی سرعت بیش از 50 برابر سرعت ما می خواهد باید پول پرداخت کند