تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲
کد خبر: ۲۸۹۹۲۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف ۲۷ هزار عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در دزفول

 فرمانده انتظامی دزفول گفت: ۲۷ هزار عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز در آستانه چهارشنبه آخر سال در این شهرستان کشف شد.

  سرهنگ "روح اله یاری زاده" روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: طرح بازدید از واحدهای صنفی سطح شهرستان دزفول در راستای برخورد با فروشندگان غیرمجاز مواد محترقه در آستانه چهارشنبه آخر سال توسط ماموران نظارت براماکن عمومی پلیس اطلاعات و امنیت به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات تخصصی هشت واحد صنفی فروش مواد محترقه غیرمجاز را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی از آنها بازدید کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان دزفول بیان کرد: تعداد ۲۷ هزار از انواع مواد محترقه و سه کیلوگرم مواد اولیه تولید بمب‌ها و نارنجک‌های دست ساز در بازدید از واحدهای صنفی یادشده کشف شد.

وی با اشاره به اینکه هفت نفر در این ارتباط به مراجع قضایی معرفی شدند، افزود: تلفن مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ آماده دریافت گزارش‌های مردمی در رابطه با فروش و توزیع مواد محترقه غیر مجاز است.

به گزارش ایرنا، چهارشنبه‌سوری به عنوان یکی از آیین‌های سنتی ایرانیان مطرح بوده که در سال‌های اخیر به نوعی تراژدی تبدیل شده و خسارت‌های جبران‌ناپذیری برجا گذاشته است.

طبق آمار، سال گذشته ۲۲ هزار مورد آسیب در چهارشنبه سوری در کشور به هموطنان وارد شد که از این میزان ۶ هزار و ۶۰۰ فقره آسیب به چشم و ۹۰۰ مورد قطع عضو بود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار