تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
کد خبر: ۲۸۹۴۸۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز پویش نه به چهارشنبه سوری خطرناک در دزفول

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: پویش "نه به چهارشنبه سوری خطرناک" در این شهرستان آغاز شد.

آغاز پویش نه به چهارشنبه سوری خطرناک در دزفول
 
  رضا معمارزاده به آغاز پویش "نه به چهارشنبه سوری خطرناک" در دزفول اشاره کرد و گفت: یکی از موثرترین راه‌های کاهش حوادث و مخاطرات چهارشنبه سوری، راه اندازی و پیوستن به چنین پویش‌هایی است.
 
 
وی با بیان اینکه نمی‌شود که رسالت اورژانس ۱۱۵ را فقط به درمان محدود کنیم و رسالت ما آموزش و پیشگیری است، افزود: به منظور پیشگیری از وقوع حوادث ناگواری که هر ساله در حاشیه مراسم چهارشنبه سوری شاهد آن هستیم، امسال نیز همچون گذشته، پویش "نه به چهارشنبه سوری خطرناک" را با قطعیت و جدیت بیشتری دنبال می‌کنیم.
 
 
معمارزاده با اشاره به از دست رفتن اصالت مراسم چهارشنبه سوری و برگزاری آن به شکل نا ایمن، ادامه داد: نحوه برگزاری مراسم چهارشنبه سوری در سال‌های اخیر، اصالت خود را از دست داده و موجب شده تا هر ساله شاهد ورود خسارات مالی و جانی به شهروندان در سطح کشور باشیم.
 
 
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول قطع عضو، سوختگی‌های متعدد، آلودگی صوتی و آثار روحی مخرب را از جمله پیامد‌های منفی برگزار کردن نا ایمن مراسم چهارشنبه سوری عنوان و اضافه کرد: هدف این پویش، داشتن چهارشنبه آرام و به دور از خطر است.
 
 
وی رسانه را یکی از موثر‌ترین گروه‌های فرهنگ ساز در هر جامعه‌ای دانست و گفت: از اصحاب رسانه دعوت می‌شود تا با پیوستن به پویش "نه به چهارشنبه سوری خطرناک" و نیز انتشار آن در رسانه‌های جمعی، ما را در امر فرهنگ سازی یاری کنند.
 
 
معمار زاده می‌گوید: در صورت بروز حوادث سوختگی ضمن حفظ خونسردی از قراردادن مواد غیر بهداشتی مانند خمیر دندان، آرد، سیب زمینی و ... بر روی محل سوختگی خودداری کنید و در صورت شدت آسیب با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.
مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار