تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴
کد خبر: ۲۸۹۲۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف و ضبط ۵۰ کیلوگرم تریاک در ماهشهر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندر ماهشهر از کشف و ضبط ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در این شهرستان خبر داد.

 مهدی محمدی روز شنبه در این خصوص بیان کرد: با کسب اطلاعات دقیق و به‌ موقع و رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) و با همکاری پلیس یک محموله ۵۰ کیلوگرمی مواد مخدر تریاک از یک منزل مسکونی کشف و ضبط و یک نفر نیز بازداشت شد.
وی افزود: بندر ماهشهر به دلیل همجواری با دریا در معرض تردد قاچاقچیان و ورود مواد مخدر به سایر نقاط استان است که در راه مبارزه با این پدیده خانمان‌سوز متحمل هزینه‌های انسانی و مادی فروانی می‌شود.

محمدی اظهار کرد: به همین دلیل دادسرای عمومی و انقلاب این شهرستان در برخورد قاطع و قانونی با سوداگران مرگ و ضبط و مصادره وسایل نقلیه مورد استفاده و اموال حاصل از جرم، اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ماهشهر بر تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از قاچاق مواد مخدر و مبارزه با این پدیده شوم تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، طبق گفته دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان این استان به واسطه داشتن مرزهای زمینی و آبی یکی از گذرگاه‌های قاچاق مواد مخدر است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار