تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۳
کد خبر: ۲۸۸۴۱۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فاجعه زیست محیطی در شهر امیدیه ، فاضلاب شهری به دریاچه‌ای بزرگ تبدیل شده


فاضلاب شهری به بیابان‌های نزدیک هدایت شده و به شکل یک دریاچه بزرگ در منطقه تبدیل شده است
به گزارش خبرگزاری فارس از امیدیه، شهرستان امیدیه با جمعیت بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر و مساحت ۳ کیلومتر مربع میباشد. اما متأسفانه، در طی ۱۰ سال گذشته، فاضلاب شهری این شهر به بیابان‌های نزدیک هدایت شده و به شکل یک دریاچه بزرگ در منطقه تبدیل شده است.
این وضعیت ناشی از عدم مدیریت مناسب، نبود سیستم‌های صرفه‌جویی در انتقال و پالایش فاضلاب و بی‌توجهی به محیط زیست است.
این فاجعه زیست محیطی نشان از عدم توجه به محیط زیست و عواقب ناخوشایند آن دارد. فاضلاب آلوده به این میزان در منطقه، می‌تواند به فساد آب، خسارت به جان‌های حیاتی محیطی و بیابان‌های اطراف، و خطرات بهداشتی برای جمعیت محلی منجر شود.
اقدامات فوری برای پیشگیری از گسترش این مشکل و تخریب بیشتر محیط زیست لازم است. این موضوع نیازمند توجه و اقدامات مسئولین و جامعه محلی است تا از پیشرفت این فاجعه زیست محیطی جلوگیری شود.
بهبود سیستم‌های مدیریت فاضلاب، ایجاد تسهیلات بالینی برای پالایش و بازیافت فاضلاب، آموزش به جمعیت محلی در خصوص حفاظت از محیط زیست، و ایجاد نظارت مناسب از اقداماتی است که می‌تواند به بهبود وضعیت فعلی و جلوگیری از افزایش این دریاچه فاضلاب کمک کند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار