تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۱
کد خبر: ۲۸۸۱۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آخرين مهلت دانشجويان عمره‌گزار

دبیر ستاد عمره دانشگاهیان گفت: دانشجويان متاهل تا اول اسفندماه فرصت دارند که نسبت به تکمیل هزينه ثبت‌نام خود اقدام کنند.
 
محمد زارع  افزود: همچنین دانشجويان مجرد پسر نیز تا 10 اسفندماه فرصت دارند تا موجودی حساب خود را تکمیل نمایند.
 
وی با اشاره به تعرفه‌های اعلام شده برای عمره دانشگاهی امسال، اظهارکرد: دانشجويانی که در فاصله زمانی 3 فروردین تا 8 فروردین‌ماه اعزام می‌شوند، باید مبلغ دو میلیون و 184 هزار و 400 تومان بپردازند.
 
وی افزود: همچنین دانشجويانی که از هشتم فروردین‌ماه به بعد اعزام می‌شوند، باید مبلغ دو میلیون و 116 هزار و 800 تومان واريز کنند.
 
به گفته زارع، هزینه عمره دانشگاهیان بر اساس ایستگاه‌های پروازی مختلف کمی متغیر خواهد بود، به نحوی که در ایستگاه پروازی مشهد و تبريز، به دلیل دور بودن 100 هزار تومان به هزينه‌های ذکر شده اضافه می‌شود.
 
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار